- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
abban azért megegyezhetünk, hogy alapból ennek nem így kellene működnie, hogy állítgatod a fogyasztást és a teljesítményt.
Én is azt mondom hogy nem rossz, csak éppen annyival nem jobb , mint amennyivel drágább Rx 580 nál és azt az űrt sem tölti be ami az RX 580/1060 és az 1070/ vega 56 között van.Pedig arra talán lenne kereslet azon az áron ami most az Rx 580 ára. nem több. nekem a játékok viszont nagyon bejönnek hozzá amit adnak.
Ez a kategória már annyira zsúfolt , hogy ihaj. 290/ 380-470-480-GTX 970-980-1060 2 féle memóriával,Rx 570 meg 2 féle RX 580 2 féle memóriával meg egy 590 huh.van miből válogatni, felesleges már szerintem, de lehet csak én gondlom így.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Netflix
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest