- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
No comment, kár veletek vitázni
Mindent meg lehet magyarázni, mindenre fel lehet hozni valami érvet
Amúgy én nem AMD fan vagyok, hanem jobb hardver fan, cayman xt vs gf110nél nem is volt kérdés menyiket favorizálom jobban, ahogy most sem.Ha szerintetek szarrá herélt gk104 megéri húzós felárral és még jobb is, mint a tahiti, akkor egészségetekre
Metro meg igenis mai napig terhelő game, 1 gpuval továbbra is esélytelen nagy felbontáson a tökéletes játékélmény és szépen ki is hozza a különbségeket a vgak közt százalékosan, egy vga tesztnél technológiai szempontok döntenek, szal ez elég hülye érv hogy 3 éves, akkor ennyi erővel ne teszteljenek semmivel sem, mert jáj az már nem mostani game és juj már nem játszik vele senki... és? ki nem szarja le, ha szétizzasztja a vgakat és ideális tesztalany
de én már unom hogy elvakult nv fanokkal vitatkozok, akiknél ennyiben kimerül a vita, hogy az nv a jobb, mert te azt mondod, meg felhoz mindig vmi grafikont, akkor én is felhozok egy grafikont és bizonygatjuk itt egymásnak hogy melyik is a jobb, engem nem kell meggyőzni, mert én tudom, hogy melyik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest