- Plazma TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
hugo chávez #3140 üzenetére
Szerintem se rosszak az AMD kártyái, de most nekem a Maxwell, és maga az NV sokkal jobban bejön. Ezelőtt csak AMD kártyáim voltak, ez az első NV karim, egy MSI 980 Gaming személyében (pár hétig volt egy 780Ti-m), de ennyire elégedett még nem voltam VGA-val. Persze ennek ára van, nem is kevés, de megjelenéskor az AMD csúcskártyák sem sokkal olcsóbbak. A lényeg, hogy most nekem jobban bejön az NV, de ez még változhat. Nekem AMD-nél az üres ígéretekből lett elegem, NV lehet, hogy butább, nem annyira innovatív, talán kicsit drágább, de azonnal megkapod, amiért fizettél, és a driveres háttér tényleg jobb, ez nem kérdés, sokkal jobban optimalizálnak a játékokra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest