- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Mondjuk onnan tudom, hogy 4-5 évvel ezelőtt nekem is 8GB volt, csak már fájdalmasan kevés volt akkor is, és fejlesztettem 16-ra?

De nem győzködni akarlak, ha neked jó így nekem is.

(#29791) Abu85: Pedig ott az ábra a PH cikkben is... HBCC-vel is valahol allokálni kell a helyet, csak a VGA ramjával tud hatékonyan spórolni a rendszermemória kárára a lapos szervezéssel. [link]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A high-ot WHQD-hez, míg az ultrát 4K-hoz szabták. Későbbre tervben van egy extrém szint a 8K-hoz igazítva, de ez külön opciós DLC-ként jöhet csak és nyilván előbb megvárják a 8K terjedését. A HBCC támogatása is valószínűleg ezért került fel a todo listára.
(#29788) HSM: Attól függ, hogy milyen móddal támogatják. A Saber motor elsődlegesen azzal küzd, hogy nagyon rossz hatásfokkal menedzseli a rendszermemória GPU számára is látható részét, illetve a GPU saját memóriáját. Ezért van most meghúzva egy minimum limit 16 GB-nál. Az a gond, hogy valamiért extrém nagyok maguk az allokációk, amiket a VRAM-ban és a RAM-ban is tárolni kell. A HBCC-vel ez a probléma nem létezik. Elképzelhető egyébként, hogy szimplán egy meghajtóprofil is elég ehhez, de ez majd később kiderül, nyilván a limiteket mindenképpen fel kell oldani, mert a profil csak a működést biztosítja, de a lekódolt hard limitet nem oldja automatikusan fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő