Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FollowTheORI

nagyúr

válasz Abu85 #29550 üzenetére

Meglepne ha az NXP nagyobb lenne ezen a piacon mint az NV... most szigorúan az önvezető logikát + AI + ehhez szükséges "core" dolgokat nézve... sőt szvsz nem is tudok arról lenne az NXP-nek ehhez szükséges nagyteljesítményű áramköre.

Itt szerintem tipikus almát körtével esete van, ha most csak a piaci méreteket vagy a bevételt vagy nem tudom mit hasonlítgatsz.
    Persze hogy nagy az NXP, hisz rengeteg radar, érzékelő és autóelektronikai cuccot árul, sőt kész komplett rendszere van ezekből... de mind ugye inkább csak "driver assist" megoldás... ahol az NV nem is versenyez, amellett ugye hogy az NV nem is gyárt teljes portfoliót... ő csak a központi egységet adja.

Sőt szvsz pont hogy az lesz hogy szerintem az Audi meg a legtöbb cég a kettőt együtt fogja használni.
    Az NXP szükséges a körítéshez (érzékelők, kamera, radar, stb stb)... ilyet NV nem ad... de a lelke a cuccnak az NV drive PX lesz/lehet (egyik). Majd amikor piacra kerül, hisz ilyen megoldás még nincs megvehető állapotban senkinél. Mindenki fejleszti a pecsenyét és a lehetséges ügyfelek is igyekeznek több vasat a tűzben tartani és nem elköteleződni előre.

Az NV hátránya inkább abból adódik hogy semmi más nem tud mellé adni, míg egy NXP az egészet egyben tudja... (érzékelők, stb. lásd fentebb).

Új hozzászólás Aktív témák