Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
nem igazán tartom mérvadónak a tesztet, ha leteszteltek volna 20 játékot, már kicsit átfogóbb képet kapnánk, amugy egyikben ez a jobb a másikban a másik, amig ilyen pár ms eltérés van az semmi kb, mérési hiba is lehet, amit már tényleg észrevennél ha lenne mondjuk 20-30 ms difi a két vga közt, az már szemmel érzékelhető, ezeket sztem nem igazán lehet kiszúrni, legalábbis én erősen figyeltem eddig mindig, de nem vettem észre különbséget nv és amd karik közt frametimeban, ha jól látom tesztben nincs is leirva melyik bétával teszteltek, beta5 vagy beta 6 a legjobb most, utobbit a cry 3 miatt érdemes feltenni
egyszer megnéznék egy phs frametime tesztet a legfrisebb driverekkel
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest