Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#45997568 #28608 üzenetére
A "vörösök" a múlt, és a jővő meg még elég kétséges. Ez a VEGA nem érkezett meg időben és most a kriptó-időkben nem is annyira sürgetős megjelentettni. A többség akinek teljesitményre volt szüksége a zöld oldalon megtalálta a játékra alkalmas videókártyát. Itt a PH!-n többen csalódottan otthagyták az AMD-t, hogy GTX 1070 vagy GTX 1080(ti) legyen a történet vége. AMD diver okozta bajokkal szívás már nekem is csak múltidő, pedig hosszú évekig AMD-s (ATI-s) voltam. Most egy jó sikerült VEGA miatt sem fogok egyből a boltokba rohanni, megvárom az árak mérséklődését és a játékosok véleményét. Meglehet még itt is a következő VEGA generáció lesz inkább ajánlott, ezért inkább kivárom a teszteket és a bányászat okozta károk enyhülését. Hát ez is milyen jól jőtt a gyártóknak, mert most mindent jó felárral tudnak eladni... csak a játékos szivta meg megint. Még pont időben váltottam zöldre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest