Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mivel csak azt adta meg az NVIDIA. Akkoriban kérdeztem is őket, hogy a gyártóknál olcsóbb-e és azt írták vissza, hogy a gyártók majd külön jelentik be az árat, így hivatalosan a korábban küldött adatok helytállók. Az árakkal mindig baj van a megjelenés előtt, mert a gyártók elvárják, hogy azt írjuk be a hírbe, amit küldött a kapcsolattartó képviselet a mailben. Nem írhatok mást. Ezért sem szoktam manapság az árat közölni az táblázatos összefoglaló cikkben, mert csak azt írhatnám, amit küldtek, de ha az nem jó, akkor felhatalmazásuk nélkül nem javíthatom ki. Emiatt jobb a fórumban megbeszélni az árakat, mert ott a hozzászólók keze nincs megkötve, nem beszélve az árak látszanak a webáruházakból.
Egy parancsikont rakott ki a driver, ami egy beajánló weboldalon keresztül lehetővé tette, hogy az így kitöltött regisztrációval sorban állás nélkül kapjon a felhasználó Quake Champions bétakulcsot. Ez alapvetően egy extra, mert nem kötelező belerakni, másrészt az egész egy parancsikon volt, így akinek nem kellett le is törölhette, elvégre semmi mást nem telepített. De később megírtuk, hogy ki is vették, és elmagyaráztuk, hogy miért. [link]
Gondolom a GT 1030-ra gondolsz, mert nem derült ki egyértelműen. [link] - az a nem győztem kihangsúlyozni egy mondatból áll, amiben megemlítettem ezt. De ha úgy gondolod, hogy nem igaz, akkor vádolj meg azzal, hogy egy 48 GB/s-os sávszélességű VGA gyorsabb lesz egy 112 GB/s-osnál.
Várom a többit, mert az általánosítás helyett ezeket lehet tisztázni. Lásd a fentiek.
-
->Raizen<-
veterán
Jobban kedveli az amd-t ez van. Nem tud az ember minden esetben teljesen objektiv lenni minden tekintetben hiaba is szeretne. En is kedveltem az amd-t de felnyilt a csipa Xd. Ket konfig kellene itthonra a mostani melle egy 8 magos ryzen vegaval es ha vmi az egyikkel szarul megy ott a masik vas. Xd
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Suzuki topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest