- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én nem azt várom, hogy az AMD az én kártyámra, az én otthonomra, az én programomhoz szabott gyári profilt adjon, ami 100%-osan stabil.
Azt várom, hogy egy olyan adaptív feszültség és frekvencia skálázó algoritmust adjon, ami képes a legnagyobb szükséges és elérhető frekvenciát és az ahhoz szükséges minimális feszültséget adaptívan, működés közben, a hardverbe épített érzékelők visszajelzései alapján beállítani.
Amit mondasz, az nem ez.
A dvfs az, hogy a gyárban állítják a táblát. És olyan táblát állítanak be, hogy mindent lapkaminőségen minden környezetben stabil legyen.
Az avfs pedig lényégében az, hogy a gyárban beállított táblázatot offszetelik az aktuális környezeti paraméterekkel, aminek az eredménye az, hogy egy sarkköri környzetben alacsonyabb feszültségen tud működni, mint a trópusokon.De nem számol a lapka tulajdonságaival, viselkedésével. Ugye nyilván nem minden lapkát lehet ugyanannyira alulfeszelni. De ezzel az avfs egyáltalán nem kalkulál, nem feszeli alul a kártyát, nem teszteli, hogy mit tud, nem adaptálja a feszültséget az adott lapkához. ISO környezetben minden lapka ugyanakkora túlfeszültsget kap, hogy a gyengébb és a jobb lapka is tuti stabil legyen. Ebbe az avfs nem szól bele. Jól értem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest