Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
#00137984 #26178 üzenetére
Csatlakozok Yutani kollégához!
Légy oly kedves és nevezd meg azokat a címeket, amelyek csak Medium grafikán mennek jól! Szerintem mindenkit ez érdekelne a legjobban.
A Wildlands jelenlegi formájában egy rakás szarkupac, az minden VGA-n szarul ,megy, kizárólag Titan X-en éri el a 60 fps-t FullHD-ben, szóval ez a játék nem releváns, mert itt applikáció oldalon van a gond.
Azért is nagyon érdekelnének a címek, mert én is full maxon vittem végig a Cryis 3-at az RX470-el 60fps-en (kivéve az első két pályát, ahol a sok fűszál és vihar miatt leesett a sebesség)A közösség érdekében, tisztelettel megkérnélek, hogy nevezd meg a problémás címeket és akkor talán még magyarázatot is tud valamelyikünk adni (pl.Wildlands PC-n alapból hulladék vagy hasonlók
)
Az új Mass Effect pedig még ki sem jött.
Azonban figyelembe véve, hogy a piac egyik legszebb (ha nem a legszebb) játéka, a BF1 Ultra-n megy gond nélkül 60fps-t az RX470-en, én nem aggódnék az Andromeda miatt sem, mert ugyanaz a motor lesz alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vicces képek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest