Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
Ok. Mi a baj? Egyszerűen kevés a teljesítménye.
Piaci érdekek mindig is működtek, engem nem vigasztal a miért.
Biztosan igazad van, de én inkább kifizettem a 200 dollár felárat egy jól működő megjelenítőért, mintsem vártam a bizonytalan majd egyszer lesz monitorokra. Megjegyzem abszolút elégedett vagyok .
Neked elviekben sok mindenben igazad van, de az elmúlt években AMD oldalon nem volt más csak ígértek.
Próbálj meg jól lakni a rajzolt kenyérrel.Csak remélhetem, hogy a Vega változtat ezen, de a tapasztalatok alapján szkeptikus vagyok.
-
keIdor
titán
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy ha jobb refhűtés kerül a 290X-ekre, valamint nem hypeolják túl a Fury X-et, Overclocker's Dream például, akkor pár százalékkal jobban állna az AMD. Szóval itt a marketing részleg és a vezetőség szerintem a fő felelős ezért a helyzetért. Tudod az első benyomás rengeteget számít, beszéltük...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- RTX3080 10gb verhetetlen áron!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest