Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Hakuoro #2425 üzenetére
És ennek mi köze a Mantle-hoz? FarCry3 nem támogatja a Mantle-t. És látod pont ez a baj az AMD-vel, 1 év kell hogy vaj simán fusson a játék. FarCry 3 is Gaming Evolved játék volt anno, és NV-vel szebben futott a játék megjelenéskor, ennyit az AMD support-ról.
A másik, hogy BF4-ben amikor proci igényes helyzet van, akkor DX alatt a 980-al 2x annyi FPS-em van, mint a 290 volt DX alatt. Ha a Mantle-t bekapcsoltam, akkor jobb volt a helyzet, de a 980 így is nagyon durván ráver a BF4-ben. Miért van ez, hogy procilimites helyzetben DX alatt az NV ennyivel jobban telejésít? Akkor most miért is van létjogosultsága a Mantle-nek, ha NV hozza ugyanazt DX alatt? Ezt mondja meg nekem valaki.
Nekem egyébként semmi egyéb bajom nem volt az AMD-vel, de ez a Mantle számomra egy hazugság, ahhoz képest hogy volt beharangozva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest