- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
Gratulálok a kártyához, tényleg egy nagyon jól sikerült darab!
Az eredeti témára visszakanyarodva pedig, nem tudom 3770k@4,5GHz+7990 mennyit teljesített neked otthon. Ha jól sejtem valami olyasmit mint amit a fenti képen linkeltél, azt viszont kb én is hozom a 8350@4,9GHz+7970cf-el. Ha csak a procira szorítkozunk ebben a játékban közel hasonlóan hajthatják a VGA-kat és ez szerintem minden csak nem rossz.
Ezért nem kéne kategorikusan kijelenteni egy termékről, hogy rossz. Van nála jobb? Persze hogy van, ez nem kérdés. De szerintem Te sem gondoltad volna hogy ez a proci valaha is képes lesz két 7970-t ilyen szépen hajtani (mint ahogy az az általam linkelt képen is látszik).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával - 1 napos AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- ASUS ROG Z890 MAXIMUS HERO + i7 Core Ultra 265KF + 48GB DDR5 8200Mhz + 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest