Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
Gratulálok a kártyához, tényleg egy nagyon jól sikerült darab!
Az eredeti témára visszakanyarodva pedig, nem tudom 3770k@4,5GHz+7990 mennyit teljesített neked otthon. Ha jól sejtem valami olyasmit mint amit a fenti képen linkeltél, azt viszont kb én is hozom a 8350@4,9GHz+7970cf-el. Ha csak a procira szorítkozunk ebben a játékban közel hasonlóan hajthatják a VGA-kat és ez szerintem minden csak nem rossz.
Ezért nem kéne kategorikusan kijelenteni egy termékről, hogy rossz. Van nála jobb? Persze hogy van, ez nem kérdés. De szerintem Te sem gondoltad volna hogy ez a proci valaha is képes lesz két 7970-t ilyen szépen hajtani (mint ahogy az az általam linkelt képen is látszik).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő