Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
FollowTheORI #16487 üzenetére
Engem meg az lep meg, hogy a noise a 3. dobogós helyen végzett és hogy sokaknak az is fontos. Úgy értem, hogy alapnak kéne lennie, hogy a kártyákat hatékony és halk hűtéssel látják el, de hát néhány gyártó még a sok-sok év tapasztalat ellenére sem tud értelmes hűtést tervezni. Szerintem az itt szerzett szavazatok többsége negatív tapasztalatokon alapul. Azért emelem ki a többséget, mert tisztában vagyok vele, hogy néhányan azt szeretik ha 0 hangja van a gépnek, ezért is van létjogosultsága a passzív tápoknak és egyéb passzív hűtőknek is. Én szeretem azért ha kicsit dorombol a PC-m, de nekem is volt olyan kártyám amitől nem hallottam a játékot és még a fejem is megfájdult max fél órát bírtam vele játszani! Komolyan mondom vagy fülessel kellett játszanom vagy úgy felhangosítani, hogy lakótársam jött át másik szobából szólni, hogy vegyem halkabbra mert már a szomszédok is szóltak.
Sapphire HD4890 Vapor-X 2GB
-
válasz
FollowTheORI #16487 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt, hogy hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest