- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Arról meg nemtehetek hogy tuning hatására az AMD nemgyorsúl, de ez a téma nem idevaló."
Elég fakezű tuninger, akinek nem gyorsul... User error. Nekem a 280X gyönyörűen gyorsul, ahogy húzom.
(#1400) norb55: "Én az AMD kártyáit nem szoktam szidni, de a gyári hütése, elvan b@szva, és ezt az AMD -se látja be, csak árulják mert a sok elvetemült megveszi."
Beszélsz itt baromságokat... Amit írsz, kizárólag a 290-ekre igaz.
5850, 7970 refin teljesen vállalható a gyári hűtés. Azért ezeket írom, mert ilyenek jártak/vannak nálam.
Az se feltétlen bolond, akinek olcsóbban megteszi az az alulméretezett, és emiatt meleg, hangos hűtő. Akinek nem tetszik, vesz gyártói kártyát és meg van oldva. Ahogy NV-nél is a refi 780ti kurva hangos és meleg pl. egy jobb gyártói karihoz képest..."Átjött pár AMD emberke az Nvidia topicba és ott sztárolta hogy milyen jó a HD 7990 ."
Akkor odahívod szépen a modikat, és le van tudva. De ez a vita, amit 0 szakmaisággal szítassz ebben a topikban, az égvilágon sehova nem vezet, csak a saját dühödet próbálod az AMD-t használókon levezetni."Inkább legyek egyéniség"
Ha Te ettől érzed magad egyéniségnek, hogy folyamatosan ok nélkül fikázod az összes AMD kártyát tekintet nélkül mindenre, akkor csak gratulálni tudok. -
mackosajt
addikt
Ugye írtam, hogy úgysem fogod érteni?
Viszont haladunk helyesírásilag, bár még akad némi hiba az írásaidban.
Csak sajnos hasonlítasz az igás lovakra. Azokon van nagy szemellenző.
szerk.:
LOL, nem szidod, csak most is! Szánalmas...Jah, és tévedtem, menthetetlen az írásod. De nem baj, ez a jövő. Sajnos.
-
sg22
senior tag
nem az a baj h te csak intelt veszel meg nvidiat mert a loteri kuityat nem erdekli. az a baj hogy eliteled elkuldod a rakba aki amdt (cpu/gpu) vesz. fennhangon hangoztatod veded a kis procidat vgadat, az a legjobb a tobbi egy szar, mindenki egy meddotalaj feju szegeny penztelen paraszt aki mast vesz.
ezert utal itt teged mindenki.
tudod ha mindenki aztmondja hogy valamit elbasztam, gyoker vagyok vagy ilyesmi, akkor mar csak elgondolkozom rajta.
mondom ezt ugy hogy nekem is intelem van meg nvidiam
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged