- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz daveoff #13152 üzenetére
Nem tudom mi bajod van a Dirt Rally grafikájával. Szerintem is teljesen rendben van, nem tudom hogy milyennek kellene szerinted lennie.
Nem PCars, hogy még a rozsdás vaslemez is csillog-villog-ragyog. Olyan amilyennek egy rally játéknak lennie kell 2015-ben (szerintem).Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
SpongyaBob
veterán
Ilyet se hallottam még, hogy okádék a Dirt rally. Egyedül a rajtot indító karakter gagyi, de a többivel nem tudom mi a gond
Ha lehet választani akkor ilyen legyen a grafika és mindkét gyártó kártyája a megfelelő fps számokat hozza a kategóriájában és ne az legyen hogy az egyikből csúcs kell a másikból jó a közép is. (Pl. PCars esete)
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
guftabi96
addikt
De legalább jól fut.
Illetve szerintem egy ilyen játéknál, ami nem totál arcade, nem a grafika a legmeghatározóbb.
Bár én grafika szempontból abszolút igénytelen vagyok..
Eleinte egyébként nagyon tetszett a Dirt Rally, viszont most meg azt veszem észre, hogy többször kergetem meg a jó öreg 2101-est Ring Belsőn az ezeréves Rfactorban, mint ahányszor elindítom a Dirt Rally-t.
Számomra még mindig az Assetto Corsa az egyetlen igazán jó autós játék, az utóbbi pár évben.
Project Cars az nekem valamiért nem jött be, valahogy nem adott olyan érzést, mint az AC. (a hangok, és a grafika viszont szerintem nagyon rendben van)
A Raceroom tetszett, de szerintem eszméletlen hülye rendszerre épül (szó szerint mindenért fizetni kell).
iRacing meg előfizetős, azt meghagyom a profi szimeseknek[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok