- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardverkemping június végén
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
Persze Starcraft 2 alatt nem is megy az SLI
Félre a viccet, Crysis3 battlefield3 meg minden játék, úgy skálázódik az SLI mintha 1 kártya menne.
Mintha filmet néznél. arra tudnám hasonlítani.Nvidia nagyon jól megcsinálta a több kártya optimalizálását, le a kelappal előtte.
Miért váltanák Radeonra? Eleget idegeskedek én a munkahelyemen, nem kell hogy még a szabadidőmbe is kikészüljek idegileg. -
"Nyomon követni", én meg tapasztaltam a dolgokat éveken keresztül.
Elhiszem, hogy volt problémád a piros kártyákkal, ahogy nekem a zöldekkel, ettől függetlenül mindig azt veszem ami jobban megéri a jövőre tekintve /azon felül, hogy sanszosan nem tartom meg addig mikor lenne jogosultsága ennek/
Nem szoktak érdekelni az aktuális Driveres szenvedések amiket mások alkotnak, itt mindig stabil volt a piros oldal már 2009-től, a zölddel szívtam Tomb Raider alatt 1 hónapig a kékhalálokkal, meg régebben a Béta driverek "az illesztőprogram helyreállt" üzeneteivel, de mégsem estem nekik, hogy ez egy hulladék, mert nem az, csak átmeneti probléma adódott a zöldeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest