Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Én nem látom a heccelést a PH-s cikkekben... rendre feltételes módban íródnak, és az akkor rendelkezésre álló információk alapján vonnak le következtetéseket. Tény, hogy Abu cikkeiből érződik az AMD szimpátia, de aki ebből pro és kontra szélsőségek felé (világmegváltás belelátása) megy el, az inkább magában keresse a hibát. Szerintem...

A nem úgy alakul sztorit én például egyáltalán nem látom. A Mantle egyértelmű sikersztori nekik, ezt már párszor kitárgyaltuk. A DX12-ről érdemben még semmit nem lehet kijelenteni, mint ahogy a VR-ről sem. A GCN idesorolását meg nem igazán értem... azzal van a legkevesebb gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Akvarisztika
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest