Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Akkor az AMD nem működik jól? Én nem vettem észre. Én elhiszem nektek, hogy jó az NV, nem is állítottam soha az ellenkezőjét, de ez az elfogultság amit Ti tanúsítatok már kicsit sok. Nekem AMD van, mégsem bizonygatom, hogy az NV egy foskupac, és nem működik jól. Az az igazság, hogy Ti a marketing áldozatai vagytok......végül is valakitől be kell szedni a lóvét.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest