- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Sebesség különbség nem volt olyan jelentős, de azért a +1gb vram főleg 1440p monitor tulajoknak már jól jött. Én például sokkal inkább azért váltottam, mert az a gtx 980 sokkal hűvösebb kártya és semmi hangja nincsen. Ezt a 780 Ti-nél legfeljebb vizezve tudtam volna elérni.
-
TTomax
félisten
Ja,hát ezért kell teljes termékpalettát hozni és nem csak a csúcsot letolni a középbe mint ahogy az AMD teszi...eza difi a két cég között,míg az AMD hoz 3 új vga-t a csúcsba mindig,és az aktuális csúcsot letolja egy szinttel addig az nV egy egész termékpalettát...
(#10089) Pepeeeee
Azt nem is csodálom,mert ahhoz képest hogy cinematic jó ronda.Kell is a zacskó...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő