Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Qtya123 #2118 üzenetére

Köszönöm az észrevételt, és persze hogy azokat is (bár feleslegesen de) nézem :)
    Viszont muszáj volt linkelni egy olyan oldalt ami tele van szép zöld színű plusz jelekkel, meg az Intel oldalára billenő nagyobb számokkal. :DD
    ugyanis most a magam igazát kell védeni nem az övéket ...
    Minden esetre egy biztos,
    A Srácok nem veszik észre hogy az igazság csak nézőpont kérdése, azaz csak a saját szemszögükből van igazuk ami éppen azon múlik hogy az adott pillanatban mit hisznek.
    példa: a szomszéd egy baltával veri a folyóson a saját lakása bejárati ajtaját. amíg az okát nem tudod meg, "lehet hinni" hogy miért teszi? Lesz aki szerint meg akarja gyilkolni a családját. Mások szerint bent tűz van és éppen hogy kiakarja menteni a őket. Így törnek ki a háborúk, ahelyett hogy az okot vizsgálnák meg.
    Sosem lesz jobb vagy rosszabb az egyik a másiknál.
    Ezek a számok is lehetnek mind hamisak, ahogyan igazak is tehát nem jók semmire, mert kilehet mutatni velük azt hogy jobb, de azt is hogy rosszabb az adott érték. Saját példámból kiindulva egyszer egy igazgató úr kért egy kimutatást, hogy haszonnal zárul az adott év.
    Leírtam a valós számok alapján, hogy felment az ár, és nőtt a bevétel azaz haszonra tettünk szert X milliárd Ft értékben.
    Jött egy óra múlva elrontotta, nem azt kéne kimutatni hogy hasznunk volt hanem azt hogy veszteséges volt az év.
    És Én szépen leírtam valós számok alapján, hogy mivel megnőtt az ár csökkent a termelés és tavalyhoz képest ez sokkal kevesebb volt, ami X millió Ft veszteséget okozott a vállalat számára.
    :K

• koko52

nagyúr

válasz Qtya123 #2118 üzenetére

Kéretik ezeket is fenntartással kezelni! Érdekes, ha blokkoló nélkül nézem repkednek az intel reklámok :U

Aktív témák