-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
kulcsarbence #155 üzenetére
Szerintem majd a kijon a Skylake akkor lehet olcson szerezni Haswell processzorokat es Z87/97 lapokat. Vagy ha majd lesz ZEN de azt 2016-ra igerik, de siman lehet belole 2017 tavasz is.
-
MrM94
addikt
válasz
Tökéletesen igazad van.
Az ára igen sajnos húzós.
i5öt nem tudom sajnos véleményezni hogy milyen,mivel nem próbáltam ki.
Ha neked elég a teljesitmény és meg vagy vele elégedve,nincs szükség arra hogy válts.
Ez olyan dolog,ami egyszer húzós árban van utána pedig tudod,hogy hosszú ideig jó lesz.
Nem tudom most az árakat de használtan egy 3770k az egész jó választás lehetne.
i5öt mondom nem tudok ajánlani,nem próbáltam,de valszeg elég az is,sőt tuti. -
Petykemano
veterán
válasz
én mindenképp megvárnám, hogy hogy produkál majd a proci DX12-es játékokban
-
bozont
veterán
válasz
Hogy mikor? Ha kevésnek érzed a jelenlegit. Hogy mire? Ezt meg akkor érdemes taglalni ha éppen váltani szeretnél. De a jelenlegi felhozatalból valamelyik i5, ha meg a tuning is játszik akkor 4690K.
Igen, ha a tuning is fontos, akkor elég húzós lesz sajnos, eléggé felment a K-s procik ára.
Én azért váltottam FX6100-ról, mert több olyan játékkal is játszom amiknek nem elég az AMD egyszálas teljesítménye, így részemről megérte. Már alap, 3,5GHz mellett is jól kihajtja a 270X-et, igazából nagyon kevés játéknál érezni a +1GHz tuningot, kimérni persze kilehet a gyorsulást.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest