-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
kulcsarbence #155 üzenetére
Szerintem majd a kijon a Skylake akkor lehet olcson szerezni Haswell processzorokat es Z87/97 lapokat. Vagy ha majd lesz ZEN de azt 2016-ra igerik, de siman lehet belole 2017 tavasz is.
-
MrM94
addikt
válasz
Tökéletesen igazad van.
Az ára igen sajnos húzós.
i5öt nem tudom sajnos véleményezni hogy milyen,mivel nem próbáltam ki.
Ha neked elég a teljesitmény és meg vagy vele elégedve,nincs szükség arra hogy válts.
Ez olyan dolog,ami egyszer húzós árban van utána pedig tudod,hogy hosszú ideig jó lesz.
Nem tudom most az árakat de használtan egy 3770k az egész jó választás lehetne.
i5öt mondom nem tudok ajánlani,nem próbáltam,de valszeg elég az is,sőt tuti. -
Petykemano
veterán
válasz
én mindenképp megvárnám, hogy hogy produkál majd a proci DX12-es játékokban
-
bozont
veterán
válasz
Hogy mikor? Ha kevésnek érzed a jelenlegit. Hogy mire? Ezt meg akkor érdemes taglalni ha éppen váltani szeretnél. De a jelenlegi felhozatalból valamelyik i5, ha meg a tuning is játszik akkor 4690K.
Igen, ha a tuning is fontos, akkor elég húzós lesz sajnos, eléggé felment a K-s procik ára.
Én azért váltottam FX6100-ról, mert több olyan játékkal is játszom amiknek nem elég az AMD egyszálas teljesítménye, így részemről megérte. Már alap, 3,5GHz mellett is jól kihajtja a 270X-et, igazából nagyon kevés játéknál érezni a +1GHz tuningot, kimérni persze kilehet a gyorsulást.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest