Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• guftabi96

addikt

válasz Menthirist #15511 üzenetére

Idegesítő ez már..
    Mondjuk szerencsére engem nem érint, mert egy ideje már nem igazán jött olyan játék, ami engem annyira lekötött volna: FC4 nem futott túl jól, bár ha jól tudom, akkor azóta ez már javult. (Meguntam, a 3 jobban tetszett). Shadow of Mordor az nekem kb 20 percet volt fent a gépen (Gyűrűk Ura fanok biztos nagyon szeretik, de nekem nem jelentett mást, mint egy kihalt, sivár, unalmas területen orkokat ölni). Dying Light: le se szedtem, életemben 2 zombis játékkal játszottam, mégpedig a két L4D. Azt is haverokkal. Úgy jó.
    Project Cars: Nagyon vártam, de aztán csalódás lett a vége. Nekem az AC sokkal jobban visszaadja azt, hogy éppen mi történik az autóval.
    Witcher: hairworks off, és szerintem nem fut olyan rosszul, ennek még lehet nekiállok a nyáron.
    Ez az új Batman mondjuk lehet érdekelne. Az Arkham Asylum tetszett, de ott el is vesztettem a fonalat. Azóta nem játszottam Batman játékkal.
    Egy szó mint száz, tényleg felettébb furcsa, hogy kb az összes NV játék rosszabbul fut AMD-n....

Új hozzászólás Aktív témák