Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bogarimre

csendes tag

válasz Walter_White #209 üzenetére

Visszavittem, 1 hónapot mondtak a bevizsgálásra. Kicsit mérges lettem és hazafelé vettem egy MSI lapot. Az sem indul, :W vagyis indul (ventik pörögnek) de semmi, se kép se hang. Msi ledek azt mondják hol a cpu hol a ram hibás. Mindkét lapnál fent van a listán a ram,hogy megy vele. Mondjuk quad módba sehol nem írták ,hogy jó lenne de mindegy is mert 1db al sem indul :W . Ram típusa TeamGroup TED416G2400C16. Indításnál először a cpu led világít majd az elalszik és a ram led kezd el világítani. Itt is megcsináltam a qflash bios frissítést mert az msi is azt írta. Teljes tanácstalanság van. Lassan már 2 konfigom lesz ami nem működik :O . Egyenlőre feladom a küzdést mert csak az időmet veszi el a meló meg nem halad. Mondjuk ötletem sincs most mit csináljak mert megint ramot venni már nincs kedvem. Aztán majd azzal sem megy.Sajnos nincs az ismerőseim között senkinek DDR4 es ramja tesztelgetni.Maradt a cpu meg a ram , valamelyik nem akar működni. Valahogy nekem nem akar összejönni ez az AMD konfiguráció :O . Azt hiszem megy vissza minden a boltba így vagy úgy és maradok Intel vonalon.Még alszok rá .

Új hozzászólás Aktív témák