Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarimre
csendes tag
válasz
csatahajós #166 üzenetére
Üdv.Segítségre szorulok. Gigabyte lap és 1950x cpu. Sajnos nálam is se kép se hang. Cpu led nálam is pirosan világít viszont ventik pörögnek. Cpu-t kiszedtem újra visszaraktam de semmi. Most már csak 1 slotban van ram de nincs kép. Tanácstalan vagyok. Ötlet? Köszönöm a segítséget.
-
Walter_White
senior tag
válasz
csatahajós #166 üzenetére
Asusnál láttam anno egy olyan Youtube videot, ahol mikor az U.Dimm-ben is betették a kis kártyát. Akkor nem akart indulni... majd csak bios frissítés után, bár ez mondjuk nagyon érdekes, hogy 1950-es CPU-hoz frissíteni kellett, de a lényeg hogy sikerült!
Amúgy erre a Bios frissítésre visszatérve, nálam a Giga lapon, miközben vártam a procit, gondoltam megcsinálom a QFlash+ -al a frissítést a fehér dedikált portban
- (RAM- és CPU nélkül is meg lehet állítólag) - vagyis a youtubon a videók is erről árulkodtak... de nálam pont hogy ezt a frissítést nem akarta megcsinálni
... úgyhogy mikor meglett a proci akkor tudtam feltenni az F2-t...
Szerintem az a 20-30mp-es POST azért tart annyi ideig mert valamit ellenörizhet,.. - én ha van egy sima SSD-d megnézném, hogy kábelesen rákötve csak azt az egyet, úgy mennyi ideig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest