Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarimre
csendes tag
válasz
csatahajós #166 üzenetére
Üdv.Segítségre szorulok. Gigabyte lap és 1950x cpu. Sajnos nálam is se kép se hang. Cpu led nálam is pirosan világít viszont ventik pörögnek. Cpu-t kiszedtem újra visszaraktam de semmi. Most már csak 1 slotban van ram de nincs kép. Tanácstalan vagyok. Ötlet? Köszönöm a segítséget.
-
Walter_White
senior tag
válasz
csatahajós #166 üzenetére
Asusnál láttam anno egy olyan Youtube videot, ahol mikor az U.Dimm-ben is betették a kis kártyát. Akkor nem akart indulni... majd csak bios frissítés után, bár ez mondjuk nagyon érdekes, hogy 1950-es CPU-hoz frissíteni kellett, de a lényeg hogy sikerült!
Amúgy erre a Bios frissítésre visszatérve, nálam a Giga lapon, miközben vártam a procit, gondoltam megcsinálom a QFlash+ -al a frissítést a fehér dedikált portban
- (RAM- és CPU nélkül is meg lehet állítólag) - vagyis a youtubon a videók is erről árulkodtak... de nálam pont hogy ezt a frissítést nem akarta megcsinálni
... úgyhogy mikor meglett a proci akkor tudtam feltenni az F2-t...
Szerintem az a 20-30mp-es POST azért tart annyi ideig mert valamit ellenörizhet,.. - én ha van egy sima SSD-d megnézném, hogy kábelesen rákötve csak azt az egyet, úgy mennyi ideig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Death Stranding Director s Cut
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő