Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
csatahajós
üzenetére
Asusnál láttam anno egy olyan Youtube videot, ahol mikor az U.Dimm-ben is betették a kis kártyát. Akkor nem akart indulni... majd csak bios frissítés után, bár ez mondjuk nagyon érdekes, hogy 1950-es CPU-hoz frissíteni kellett, de a lényeg hogy sikerült!

Amúgy erre a Bios frissítésre visszatérve, nálam a Giga lapon, miközben vártam a procit, gondoltam megcsinálom a QFlash+ -al a frissítést a fehér dedikált portban
- (RAM- és CPU nélkül is meg lehet állítólag) - vagyis a youtubon a videók is erről árulkodtak... de nálam pont hogy ezt a frissítést nem akarta megcsinálni
... úgyhogy mikor meglett a proci akkor tudtam feltenni az F2-t...Szerintem az a 20-30mp-es POST azért tart annyi ideig mert valamit ellenörizhet,.. - én ha van egy sima SSD-d megnézném, hogy kábelesen rákötve csak azt az egyet, úgy mennyi ideig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- (RAM- és CPU nélkül is meg lehet állítólag) - vagyis a youtubon a videók is erről árulkodtak... de nálam pont hogy ezt a frissítést nem akarta megcsinálni
... úgyhogy mikor meglett a proci akkor tudtam feltenni az F2-t...