- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mosquetoo #16870 üzenetére
A leírtak alapján azt kell mondjam, hogy bocs, de inkább vidd szervizbe. Kevered a Ryzen 3-as sorozatot a háromezres sorozattal, proci fogakról beszélsz, stb. Ha nem akarod elcseszni, inkább kérj meg valakit, rakja össze Neked rendesen, és teszteljen rá. Rengeteg minden lehet, soha nem jövünk rá (max véletlenül) így távolról.
Ui.: Biztos csak én voltam a hülye anno, amikor kezdtem a gépekkel foglalkozni, hogy számtech boltban rakattam össze, amire persze most is van lehetőség szinte bárhol. Utána a bővítéseket én csináltam, és nyilván azóta eltelt kábé 20 év, de nem tudom felfogni,hogyan mernek néhányan ekkora értékekkel játszani, jól láthatóan zéró elméleti és gyakorlati tudás nélkül. Egy boltban szerintem egy órás munkadíjért bedobják Neked, és ennyi, ha nem jó, lehet visszamenni reklamálni. Persze, ez sem rakéta tudomány ,meg lehet tanulni, de jobb előtte olvasgatni napokat, és tisztázni a dolgokat, mint szétborított gépháznál remélni a csodát. Pláne egy ilyen platformnál, ahol néha az ember belefut ellentmondásos helyzetekbe is. No offense, de ezek tények.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest