- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mosquetoo #16870 üzenetére
A leírtak alapján azt kell mondjam, hogy bocs, de inkább vidd szervizbe. Kevered a Ryzen 3-as sorozatot a háromezres sorozattal, proci fogakról beszélsz, stb. Ha nem akarod elcseszni, inkább kérj meg valakit, rakja össze Neked rendesen, és teszteljen rá. Rengeteg minden lehet, soha nem jövünk rá (max véletlenül) így távolról.
Ui.: Biztos csak én voltam a hülye anno, amikor kezdtem a gépekkel foglalkozni, hogy számtech boltban rakattam össze, amire persze most is van lehetőség szinte bárhol. Utána a bővítéseket én csináltam, és nyilván azóta eltelt kábé 20 év, de nem tudom felfogni,hogyan mernek néhányan ekkora értékekkel játszani, jól láthatóan zéró elméleti és gyakorlati tudás nélkül. Egy boltban szerintem egy órás munkadíjért bedobják Neked, és ennyi, ha nem jó, lehet visszamenni reklamálni. Persze, ez sem rakéta tudomány ,meg lehet tanulni, de jobb előtte olvasgatni napokat, és tisztázni a dolgokat, mint szétborított gépháznál remélni a csodát. Pláne egy ilyen platformnál, ahol néha az ember belefut ellentmondásos helyzetekbe is. No offense, de ezek tények.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Spórolós topik
- EAFC 25
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged