- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Őőő...az alacsonyabb kategóriás lapokról volt szó (szerintem wow is erre gondolt),nem az Aorus Gaming 5-ről.A B350 Gaming 3 pl nem egyerős eresztés,több érdekes dolgot is produkált bios téren és sajnos tapasztalatból beszélek ,mert jött vissza belőle pár darab és kb vért hugyoztam velük.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Nekem jó volt az MSI Z97 Gaming 5 de még a Z97 PC Mate is. Ezért most is az MSI lett a befutó egy X370 Gamong Pro lap személyében. Nekem szerencsém volt eddig az MSI lapokkal.Valaki meg szereti a termékeit.
Szerettem még az Asrockot is,Asusal sem volt komolyabb problémám.A Giga eddig nem jött be nekem,inkább hanyagolom őket.Ettől függetlenül biztos jó termékeket gyárt,csak nem nekem.Mindenbe beleugatok!!!
-
pitiless
senior tag
Az elmúlt ~10 évben 2 márkához volt szerencsém.
ASUS M3A a mai napig dolgozik egy barátomnál egy 9550-es Phenommal.
790X-es Giga alaplap instabil lett úgy 3 év után, 990XA-as utódja a mai napig működik (2012 januárjától)
Most megint Asus van (PRIME X370-PRO), remélem sokáig fog szolgálni. -
RVR400
veterán
MSI...
A PC Mate ugyanezt tudja. Fentebb le is írtam, hogy összerakás után próbáltam indítani, majd a sokadik ki-be kapcsolás, és resetelgetés után oda jutottam, hogy na akkor kiborítok mindent a házból, és összerakom a házon kívül, hátha csak rossz napom volt, és bénán raktam össze.
Annyi szerencsém volt, hogy nem egy kikapcsolást, hanem egy resetet követően álltam neki ezen hezitálni, így egyszercsak azt vettem észre, hogy ez mégis beindul.
Sajnos nincs az UEFI-ben olyan beállítási lehetőség, hogy:
UEFI screen shows after power on: "mánis"
[ Szerkesztve ]
-
Márk
senior tag
Akkor ezekszerint lapja válogatja, hogy visszaveszi üresjáratban vagy sem.
Nálam (Asus Prime X370-Pro) sem veszi vissza üresjáratban a frekit csak a feszültséget.
De azt is csak akkor, hogyha Auto-n van, hogyha fixen adok neki egy értéket, akkor ott tartja üresjáratban is.
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
Márk
senior tag
1,25V teljesen jó.
Ha nagyon maximalista vagy, eressz rá még prime95-t és IBT-t, hogyha azokat is kibírja akkor tényleg mindent bírni fog, bár én a helyedbe hagynám a francba, hogyha az általad használt programokban stabil.
Milyen lappal nyomod?
Üresjáratban visszaveszi a frekit és feszültséget, vagy mindig annyin megy, amit belőttél neki?
[ Szerkesztve ]
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
Tengo
aktív tag
Még sok minden hiányzik a BIOS-ból, de biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb bepakolnak minden beállítást ami csak elvárható egy 65ezres alaplaptól. Stabilitással nekem nem volt eddig problémám, viszont a feszültségeket alapból nagyon felpakolja ha tuningolsz és autón hagyod. Még annyi problémám volt, hogy néha nem veszi be a beállításokat és hogy újra minden jól működjön újra kell flashelni a bios-t. Erről tudnak és javítják majd.
-
Omli85
őstag
Talán a következő microcode update hoz valami komolyabb javulást memória fronton eléggé az volt kiemelve, hogy az lesz a főbb szempont.
(#6259) Sárkányvölgy : Hát ha ennyire szigorúan vesszük akkor a hűtő eltérés az 1600-as kisebb tdp-je az alacsonyabb órajelből jön csak úgy mint az 1700 esetében de amúgy más eltárás nincs az 1600 meg minden gond nélkül megy az X-es tesó órajelén.
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Omli85
őstag
Tapasztalatom nincs vele de rosszakat nemigen olvastam róla cimborám is ezt nézte ki magának nem nagyon találtam negatívumot ami miatt nem érné meg megvenni. X370-es lapok közül szerintem nemigen lehet mellé nyúlni esetleg érdemes csekkolni a memóriatámogatást meg rákeresni pár tesztre esetleg yt videós tesztre stb.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
titán
-
Yany
addikt
Olyan szempontból nem rossz kis teszt, hogy mindkét procit kitolta a gémerek által amúgy is kihasznált egészséges OC limitig és úgy tesztelt. Vagyis kb. mindkét proci határáig ment, ahol a teljesítményhajcsárok jó része is hajtani fogja. Mondjuk > itt < egy picit érdekes a sorrend a 3200 és 2666 esetében.
Amúgy ezeket a frametime-os overlay-jel ellátott videókat mivel csinálják? Annyira sok tesztben látni már ezt a sablon layout-ot, hogy tuti nem egyéni szerkesztésűek, ahhoz túl egyformák.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
titán
nem maximum es minimum fps-t mutat.
Szerencsére, mert az nem ér semmit. Ez sokkal hasznosabb infó, ráadásul frametime grafikont is mutat. A tesztelő újságok ennyi időt nem szánnak egy tesztre, nem hoz több kattintást, akkor meg minek melózni.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
HSM
félisten
Én sem akarok most fejest ugrani még az új rendszerbe, nekem is megfelel az ősrégi hatmagos Intelem, az is sokkal gyorsabb, mint amennyi pénzt kapnék érte. Csak azon csodálkoztam abból az adott posztból hogy jutottál erre a konklúzióra.
Így már értem, más okból maradsz még. Nem rossz proci egy jól belőtt 4790K, én sem sietnék róla váltani.(#304) Drizzt: Az IMC nem tűnik megosztottnak nekem az eddigi infók alapján...
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Ezt a következtetést miből sikerült levonni? Az eddigi eredmények alapján a 4790-est ezzel a kis tökéletlenségével együtt is állva hagyja... Sőt, nagyobb, drágább procikat is.
Pár nap múlva mondjuk már jóval okosabbak leszünk.
(#290) joysefke: +1. Szerintem is a végeredmény a fontos, nem az, hogy hogyan érik azt el.
Ráadásul azoknak a régi négymagosok C2Q-knak más bajuk is volt, alapból szűk volt az FSB-s busz, és ráadásul ezen keresztül érték el a (lassú, nagy késleltetésű) memóriát is, sőt, a memória elérések rovására egymás adatait is azon a rongyosra terhelt szűk FSB buszon keresztül. Itt most azért ennél lényegesen jobbnak ígérkezik a helyzet.
Itt a sávszélesség pipa, memóriaelérés pipa, egyedül a két 8MB-os L3 közötti adatmegosztás lassabb, mint a konkurens nyolcmagos processzor esetén.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ingatlanos topic!
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest