Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
Na most raktam újból a drivert. Vagyis DDU és a legfrissebbet pakoltam fel: 21.3.1.
De ugyanaz a helyzet. Sőt FIFA 21 el se indult, gép újból indult. Másodszor is.
Aztán benéztem eseménynaplóba és kritikus és sima hibából nem jöttem rá, de előtte volt egy sima figyelmeztetés:Az alkalmazás ("C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.XboxGamingOverlay_5.521.3093.0_x64__8wekyb3d8bbwe\GameBarFTServer.exe" -Embedding) (PID: 10056) nem tudott végrehajtani egy COM/RPC hívást, mert érvénytelen üzenet érkezett a kiszolgálóról. Teendő: próbálkozzon újra a művelettel. Ha a probléma továbbra is fennáll, kérje a rendszergazda segítségét.
Kikapcsoltam winen belül az Xbox Game bart, utána már indult a Fifa, de ugyanúgy maradt az ablakos mód és az 5700XT-n futott persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest