Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos666 #154 üzenetére
Ez egy elég régi hírből van, nem tudom azóta változott e a helyzet a desktop Ryzen APU-knál:
"...AMD gave a general update simply stating that PlayReady 3.0 support for discrete Vega graphics and Raven Ridge-based APUs remains under development and is planned for future driver releases."Ez alapján noti fronton sincs, de februárban jönnek az első AMD-s driverek a notis Ryzenekhez, akkor érdemes lesz elolvasni a híreket, hátha lesz benne szó róla, vagy ott megkérdezni.
prohardveren ezt találtam:
"Az AMD ígéretet tett arra is, hogy tavasszal kiadnak egy PlayReady 3.0-t támogató grafikus meghajtót a Raven Ridge SoC APU-hoz és a Windows 10 operációs rendszerhez, amely lehetővé teszi a védett 4K-s tartalmak lejátszását. Ez egyébként a korábban megjelent mobil APU-kra is vonatkozik, csak korábban erről a cég nem beszélt."
Hogy mi lett belőle, nem tudom.Fura az egész, mert ugye a Polarisra megjött a driver, pedig az öregebb és butább, mint a Vega, vagy a Vega IGP-s APU-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Battlefield 6
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest