- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Viszont ha ez a gyorsteszt igaz, akkor marhahangos.

Na most kinek higgyen az ember....
Igazából remélem a 290 non-OC DC2-es jó csendes lesz, s akkor meg is veszem amint lehet. -
ST05
őstag
háát vagy samsung lesz, vagy nem : itt elpida van rajta: [link], asusnál ez gyakori, szerintem több gyártósoron is készülnek ezek, nekem volt két tök egyforma DirectCu-m, különböző ramokkal, és fura de még a hűtés burkolatának anyagminőségében is véltem különbséget felfedezni...
Macka: 512bit széles memóriabusz esetén nemhiszem, hogy olyan nagyon fontos tényező a ram-tuning,
vagy igen?
ugyebár 5400Mhz-es ramokkal is megvan már a tisztességes sávszél..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igazából remélem a 290 non-OC DC2-es jó csendes lesz, s akkor meg is veszem amint lehet.

ugyebár 5400Mhz-es ramokkal is megvan már a tisztességes sávszél..