- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ott kéne lennie a GPU szenzoroknál - lehet külön be kell kapcsolni az AMD ADL API támogatást, de ettől instabil is lehet a rendszer.
Amúgy a Currentet (nem IN) kéne a GPU feszültséggel szorozni, tehát 1.184*27.3=32W a GPU-ra ha jól reportolnak a szenzorok.
Teljes terhelés mellett nézd meg mennyire jön ki.[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
325W az lehet (ha így simán szorozzuk, de soknak tűnik, inkább a fele a valós, kéne egy másik ilyen eredmény ott mit dob.) Kitalálható, hogy a 2,6Ax11,91V az kevés a 32W-jával. Egyebkent meg kene nezni az avg.-t meg a max-ot, ugye ezt a GPU-Z-ben egy valley 30 perc után szépen látni, csak kettőt kell kattintani a senzor értékére. Hőfok valóságát is dobja, de jobb kimaxolni. Láthatóan jó is, a TDP nem szól bele, tartja az 1120-at végig. OC lenne érdekes, ott mit produkál.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
-
Hooper
őstag
Köszi!
bocsánat afelett átsiklottam.MSI 480 8GB Gaming X-et egy CORSAIR VX450 táp elviszi?
Konfig az adatlapon (3hdd van bent - 1tb black, 2tb green, 3tb red + ssd)
-
deja vu
addikt
Még mindig nem kértél bocsánatot amiért nekem ugrottál. Én nem belépő kategóriás Dell-t használok.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Zanik
addikt
De pont ez a lényeg. Minek költsek többet egy általam jelenleg ki nem használható kártyára, mint a GTX 1070? Mert 60FPS helyett 120FPS-t tudnék elérni? Ér az nekem annyit? A mostani R9 280-ammal is egész jó minőségben lehetett élvezni a Battlefield 1 bétát (igen jól skálázható a Frostbite). Az váltás/eladás legfőbb oka hogy most 2 éves a kártya, van még rá 1év garancia, meg vevő is, no meg a szükséges pénzmag is az RX 480-ra (nekem nem anyukám adta rá a pénzt )
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
deja vu
addikt
Ha figyelmesen elolvasnád és értelmeznéd a hozzászólást nem akarnál hülyére venni. RX480 olcsóbb mint egy Firepro, le is írtam mi lesz az RX480-al.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
Gyere az 1080 topicba, 1440p-n simán megfekszik az a kártya pár játékban. Szóval számomra hihetetlen, hogy egy RX480 megfelelő arra a felbontásra. De felesleges vitába nem akarok belemenni. Nekem a netezős, grafikus gépembe kerül az RX480 meghekkelve a grafikus monitorjaimhoz.
(#6152) Zeratul
Diák vagyok, nem dolgozom. Anyám minden szart megvesz nekem. Ha én dolgoznék meg a pénzért valószínű nem venném meg magamnak. De ez már nagyon off.[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Meg most komolyan, mégis a játékosok hány %-nak van 1440p képes monitora? Szerintem nagyon sokan megelégszenek egyelőre a FullHD-val. Például én is.
A mostani monitorom se volt olcsó. És nem hiszem hogy 2 éven belül elfogadható áron Adaptive-Sync és HDR képes, és minimum 27"-os monitort tudnék venni? Akkor meg minek adjak ki +50ezret egy kártyáért amin 60FPS+-on futnak a játékok 1440p-ben is?[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
Nekem 1070 SLI lesz, vagy eladom az 1070-em és egy szénné tuningolt GTX1080 ami már közel Titan X Pascal színt lesz erre a felbontásra. Mindenkinek más az elég, és megfelelő.
-
kwzatz
őstag
Szerintem a tesztek a valóságnál negatívabb képet festenek a kártyákról, és néhányan emiatt túlzásokba esnek. Számomra meglepő volt, milyen gyors a 4GB-os Sapphire Nitro 470, igaz, hogy eddig egy R9 270 volt a maximum, amihez szerencsém volt. Witcher 3 ultra+hairworks mellett is 38-45 fps volt 1080p-ben. HW nélkül ez kb. 50-55-re emelkedett, én viszont igyekszem 60 min fps-sel tolni. HBAO->SSAO, foliage distance eggyel lejjebb, árnyék eggyel lejjebb, SEMMI grafikai különbséget nem látok játék közben, 70+ átlag fps és soha nem esik 60 alá.
Akinek álmatlan éjszakákat okoz, hogy van olyan beállítás, amit nem tud kimaxolni, az vehet 1070-et, de szerintem az átlagnak, aki hajlandó levenni 1-2 dolgot annak fölösleges, főleg mert tényleg semmit nem lehet belőle észrevenni. Ott tartunk, hogy a játékok már elég szépek medium-high-on is, a többi már csak pici extra. Ez alapján 1440p-ben a 8GB-os 480 simán elég, ha ésszerűen áll hozzá az ember.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Speeedfire
félisten
Rég volt már amd kártyám, meg amúgy is eléggé best buy 70k körül szerintem a 470-es, így a zöldek most nem játszanak. Az msi jó lesz, eddig még sosem hagyott cserben, pedig volt már 1-2.
Csak meglepődtem, hogy a kanyarban sincsenek, pedig jó márka az asus és a giga is. A gigát kifejezetten szeretem.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Zanik
addikt
3 dolog miatt szimpatikusabb a rövidebb kártya:
1. mATX házam van, és elég szűkös a hely. Szeretném ha több levegő lenne a kártya körül. A mostani kártyám is elég (túl) hosszú, majdnem eléri a ház elejében lévő HDD rögzítő bracket-et. Valamint a kábelezés se egy leányálom miatta, nagyon nehéz volt a 6 és 8pines kábelek bekötése. Egy másik probléma, hogy a kártya belóg az alaplapi SATA csatik elé, így nagyon macerás hozzáférni azokhoz a kártya kivétele nélkül.
2. Minél hosszabb a kártya, annál nagyobb az esély rá, hogy a súlya miatt meghajlik.
3. Az XFX hűtése kereszben van lamellázva, a Sapphire hűtése hosszában. Elég zárt a ház, jobban szeretném ha a kártya a házból kifelé (is) tolná a meleg levegőt.Sapphire RX 480 Nitro+ OC (11260-01-20G): elég drága! Viszont van külső raktáron, és 3év gari van rá.
[ Szerkesztve ]
-
menpee
aktív tag
Én még örülnék is, ha hosszabb kártya beférne a konfigomba. De valamit valamiért ugye
Redditen elkezdtek tesztegetni Giga G1-et. Eddig a szub26 centis kategóriában eléggé jónak néz ki, majd meglátjuk a problémalistáját.
[ Szerkesztve ]
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
Zanik
addikt
Az XFX-en még elgondolkodnék, csak zavar hogy nagyon hosszú (28cm, a Sapphire csak 24cm).
Ráadásul a Black Edition (ha már lúd legyen kövér) megbízható helyről 3év garival simán 100e felett van.
Ezzel szemben a múlt héten volt az Aqua-nál 95ezerért Sapphire. Meg kellett volna vennem!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Hobbbyt
őstag
A GSL futár kedd 8-17 között jöhet.. ezt kaptam tőlük az e-mailben. De hétfőn szerintem majd pontosítanak..
(#5771) atiska007 : Én ezt inkább az Asrock számlájára írnám.
Nekem is volt egy érdekes történetem most tavasszal vele:
Asrock fatal1ty h97 performance + i7 4790 +2*4gb Corsair XMS3, VGA nincs, csak IGP.
Több mint 1 éve ment a gép, megbontás nélkül.. hibátlanul. Egyszer csak, reggel kapcsolnám be és se kép se hang, csak felpörög majd leáll. 3* 4* megpróbáltam beindítani, semmi. Táp lekap, bios reset stb.. Hátha itt a gond, semmi. Rádugtam a rendszerhangszórót, hátha kapok hibajelzést, semmi. Jó akkor szépen kivettem/ cserélgettem a ramokat, semmi. Ez volt az a pont mikor elkezdtem imádkozni a proci miatt. CPU hűtés le, proci ki.. megpróbáltam így beindítani (gondoltam, ha ugyan azt fogja csinálni, akkor itt a gond) de hála az égnek, be se indult. Reményekkel teli, CPU vissza, majd újra próba, és igen! sípolt, hogy ramhiba.. okés akkor ramokat megint cserélgettem, az egyik ram mindegyik foglalatban jó volt, a másik csak 3-ban a 4-ből. (ki érti ezt?) aztán végül mindent szépen vissza tettem a helyére, és ment minden.
Azóta se tudtam rájönni, hogy mi volt a hiba mert azóta is hibátlan.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Televan74
nagyúr
Azzal nincs probléma szerintem.1060 -nál egyértelmű probléma mikor webshopos áras linket tesznek be. Ne higgye senki hogy problémám van a 1060 -as kártyákkal..Lassan meg már nem kell ilyesmit megkérdezni tőlem.
(#5745) Zsébernardo Nekem jó a wattman,csak nem AUTO beállításokon.Most léptem ki a játékból,tesztkör volt. 1332rpm/68C° és néma csend.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Zanik
addikt
Sokan csesztetik Abu-t, hogy az AMD-s ígéretek mindig csak ígéretek maradnak, de lassan rá kell jönniük hogy a DX12-vel előbb-utóbb helyzeti előnybe fog kerülni a GCN architektúra. Hisz konzolokban is az van, általában a nagyobb multiplatform címeknél az az elsődleges platform, és arról portolnak PC-re. Az Nvidia próbálkozhat egy ideig szoftveresen kompenzálni, de nem fogják tudni az architektúra minden hátrányát DX12 alatt eltűntetni.
Én épp ezért választom az RX 480-at a GTX 1060-nal szemben. Aztán lehet pofáraesek, de ez benne van a pakliban. Ki tudja mit hoz a jövő?![ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
így van, és elvileg atiska007 is
viszont egy dologra rájöttem, hiába van trooper házam, jobb szellőzést kell kitalálnom mert hajlandó 30mghz nyit therlmal throttlingolni a kártya, nem sok de bosszantó, viszont megsüketülni se akarok, valami nagy légnyomású venti kéne, csak nem tudom hogy szűrő mögé mi visz többet a kártyának a high air flow vagy a static pressure
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Hobbbyt
őstag
Ez egy kicsit erősebb név.
De ahogy látom, drasztikusan elkezdett nőni a kínálat, lassan csak utolérik magukat az AMD-nél és megszűnik a készlet hiány. báár.. lassan azért szurkolok, hogy ne legyen nagyon olcsó..
(#5611) Zeratul : Kérlek meséld el, hogy miért. Láttál te már csődbe ment kis céget ahol elkezdték a felszámolást? Ahol azért megy a harc, hogy minél több mindent kimentsenek-lefoglaljanak? Hidd el.. ott te már nem fogsz garanciát érvényesíteni. Ez a magyar valóság, semmi más.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Attix82
addikt
Üdv.
Én vezetem az AtiPC-t.
Konkrétan a jogszabályba 1 év a kötelező jótállás, és ettől függetlenül az üzlet adhat többet is. ( A nagyker 3 évet ad) Így jön ki az 1+ 2.
Az Iponba is 1 év a jótállás csak a garanciapapír legalján részletezi apróbetűvel.
(#5592) atiska007
Én véleményem szerint inkább a más boltok nem részletezik mi is a tényállás...
[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
AtiPC-nél még egyszer nem vásárolok.
Az én XFX-emre 3 év garit írtak a weboldalon, a terméket kézhesz véve és megnézve a gari lapot idézem:
12 hó jótállás, 24 hó AtiPC Szervíz garanciaA weboldaluk szerinti gari:
Gyártói cikkszám: RX-480P8DFA6
Garancia: 36 hónapIlyen esetben mit tennétek??
Imádkozzak, hogy az AtiPC ne menjen tönkre 3 éven belül??Mittudomain!
-
varadigabor
senior tag
Köszi, soha nem WoWozok. Rustozok sokat, jövőben pedig : BF1, Maffia 3 meg új játékokkal szeretnék majd. XFX RX480 8gb-t néztem ki magamnak vagy Msi gtx 1060 között gondolkozok. Lehet várók egy kicsit mert szerintem egyik kártyából sincs normális készlet, hát ha lentebb mennek az árak.
Gépemben I5 6600, 1 ssd 1 laptop HDD van szóval nincs agyon terhelve elvileg a kis táp[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
sakal83
addikt
"De mehetünk tovább is, 80-ért van 4 GB-os 480 (múltkor 70000-ért linkeltem, rendelésre volt is AtiPC-nél),"
Ha elolvastad volna mit írtam addig, pont erről beszéltem, amiről TE...
Mind a 480 8Gb, minda 1060 6Gb jó vga. Csak az egyik elvétve kapható ugráló árral, míg a másikból nagyobb a kínálat olcsótól a drágább felé.
Na, de részemről off lezárva
#5445)
Részemről rendben, de adjunk neki tétet. Ha megrendelem és ennyiért megkapom, akkor adsz egy 20k-t, ha nem én adok egy 20k-t
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
"de még a 93e körül kapható MSI 6GT (6 GB) is egy hőcsöves hűtéssel rendelkezik. Nagyon szép, hogy vannak olcsó példányok, csak előtte érdemes utánaolvasni, miért is annyira olcsó. "
Ezt hívják választéknak Nem mindenkit érdekel, hogy hány hőcső van rajta..., de lehet válogatni, és kapni.
A 21k-val olcsóbb a 6Gb-os változat, ne hozd ide a 3gb-os verziót.
Nem értem, hogy lehetnek itt ilyen sokan elfogultak, szinte vakok, ha AMD feliratot látnak...
[ Szerkesztve ]
-
-
ftamas0201
senior tag
Aprón van egy hirdető (mindenki tudja kiről beszélek ) aki 69.990 és 77.990 árulja a két különböző kártyát, és ezen merengek épp vagy pedig maradjak egy sapphire 4gb OC változatnál ami kicsit olcsóbb és a pénztárcámnak jobban megfelelő lenne. Elég nagy dilemma ez most, ahogy olvasgattam itt, van akinek a sapphire van és meg is van elégedve vele. Esetleg valaki megerősítene ebben hogy jó kártyák?
-
mbazsi
tag
Az én kérdéseimre e-mailben válaszoltak, idézem:
"A weboldalon feltűntetett árak bruttó árak.
Az elfogadástól számított 2-5 munkanapon belül teljesítjük megrendeléseinket.
A garanciát minden esetben a gyártó vállalja ezért meglehet keresni közvetlenül őket,de rajtunk keresztül is intézheti a szervizelést."MSI szerviz van Magyarországon?
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
Én értem, hogy a gyártóit, de az MSI tudomásom szerint nem állít ki ilyet, ezek után hogy megoldott? Ha belehet, itt regisztrálja, beszkenneli a számlát, mert ezt fog csak vélhetően kapni egy S/N-es sorral a név alatt, aztán postázza vagy elviszi valahova, ahol az MSI ezzel foglalkozik EU-n belül.
(#5336) Pepeeeee: Igen, neki van, egyelőre a 6600k-s konfigját rakja/hozza OC lázba.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
törölt tag
Az a valaki a Mickey csak neki még nincs összerakva a gép, de nem a kártyája a rossz.
Cseheknél van Alzának magyar nyelvű reklamácis irodája viszont hívhatsz pesti számot . Náluk főleg csak az XFXek jóárasak.[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
HOLY MOLY. Ezt annál a webshopnál találtam, ahol az MSI 470 4 GB-ot 77000-ért:
MSI RX 480 GAMING X 8G 87000 Ft!!! ingyenes kiszállítással. És raktáron van. 110e-ről van leértékelve, szóval az rendben van, mindenesetre gyanúsan olcsó. Sajnos nekem még nincs meg rá a keret, de ha valaki megrendelné, megmondhatná, mit írtak neki vissza.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
BReal: persze, van rá mód, drágábban. A hőingadozás egy érdekes kérdés, logikusan végiggondolva a mértéke akkor nagyobb, ha egy idle-ben "jelentősen lehűtött" állapotból hirtelen ugrik fel terhelés esetén egy jóval magasabb tartományba, és ez szerintem inkább jellemző egy kevésbé jól hangolt custom hűtésre. A ref coolerrel ugyan idle-ben sem túl alacsony a hőfok (beáldozzák az alacsonyabb ventifordulat miatt), viszont terhelésnél így már nem is lesz akkora differencia a két állapot között (még ha ez kétségtelenül egy magasabb tartomány is). Én nem vagyok benne biztos, hogy a custom cooler szavatolja a hosszabb élettartamot.
Félreértés ne essék, nem vagyok az egyedi megoldások ellen, sőt, mindenki olyat veszi ami neki tetszik és jónak gondol, csak szerintem az sem igazságos a ref 470/480-ak kapcsán, hogy használhatatlan sz@roknak titulálják őket, mert ez messze nem igaz.
Forza Ferrari!
-
senior tag
Nem tudom a külföldi oldalak hogyan értékelnek, mi teszteltünk referencia RX 480 8 GB-t pár órán keresztül, egyáltalán nem volt vészes annyi ismerkedés alapján. Nem árt szem előtt tartani a "blowernek" azt az előnyét sem, hogy kívülre köpi meleget és nem a ház belsejét fűti be, ahonnan ugyanúgy ki kell lökni valahogy azt beszorult hőt, amint az egyedi hűtők oda szednek le a kártyáról. A minél alacsonyabb hőfokot meg semmi értelme hajhászni, ~90 fokig teljesen jól elvannak ezek a GPU-k is. Tudja ez azt AMD is, ezért hangolja a vezérlést viszonylag "lazára", tehát a szabályozás nem aggódik a GPU hőfok miatt, amíg az nem ér el kritikus tartományt, és addig igyekszik viszonylag alacsony fordulaton tartani a ventit - én így látom.
Megjegyezném, hogy ref. hűtős 470 még nem jött vissza garanciális ügyintézésre, MSI 470 már igen, szóval nem érdemes azt hinni, hogy a ref. modellek korán halnak, a custom példányok örökké mennek.
Sapphire 470 ref olcsón: LINK
[ Szerkesztve ]
Forza Ferrari!
-
törölt tag
Én 2 évet kaptam magyar boltban sapphire furyra. Sapphire nationba nem regisztráltam azt nem tudom ott kapható e plusz egy év.
Giorgio: -Azt a boltot szerintem félreértitek , két szlovák boltnak van szerződése egy magyar számtech bolttal hogy intézze a garis dolgait, gondolom financiális okok miatt. de az nem egy és ugyanaz a bolt szerintem, de javítsatok ki ha tévedek...
[ Szerkesztve ]
-
-
myckey
veterán
Igen, valamit fabrikálni kellett rajta, ha már elnevezték.
Amúgy meg, nem sok különbség van köztük árban.
Amit én rendeltem GTR Black Ed. 105 ezer.
A GTR meg 100 Ezer. Mindhárom boltban amit eddig itt mutattunk.A többi változat olcsóbb már XFX RX 480 -ból, de azokkal egyelőre csak Alza.hu-n találkoztam.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Snorbi19
tag
ok köszi tehát akkor +40mhz = 18 000 hm nice
más ha jól értetem akkor tudsz szegeden boltot ahol shapphire 480 4gb-os 70k-ért körül kapok és korrekt a garancia ügyintézése. pm plz a bolt nevét és címét menyek megrendelem
[ Szerkesztve ]
Amikor egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik.
-
BReal
addikt
Akit érdekel:
XFX RX 480 8GB DDR5 GTR 99600 Ft, 3 év garanciával, 28-ig van szabadságon a tulaj, ha 29-én 12:30-ig megrendeled, keddre megérkezik a termék.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Nagyjából azt lehet mondani, hogy egyedül a 470 4GB érheti meg, remélem lesz MSI változat max. 75-76 körül. (oc.uk árhoz mérten ez kb. reális is lenne az áfakülönbözet miatt, és a Sapphire RX 480 4GB pcx-es árából kiindulva... sőt, pár napja az XFX 4GB-os RX 470-es kártyája csak egy ezressel volt drágább, mint oc.uk-n, szóval lehetne még picit jobb is)
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Yutani
nagyúr
Ahogy számolgattam, ez az ár olyan nettó 250 USD-re jön ki, ami elfogadható egy custom kártyánál a refhez képest, ami 240 USD. Meg persze ez még mindig bevezető ár kis hazánkban.
#4698 Pepeeeee: Ha a GB Gaming R9 380-ból indulok ki, akkor szemét hangos lesz az RX 480 G1 is. Én biztos nem vennék!
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
taknyí
senior tag
Nem vesztettél semmit. Persze fő csapásiránynak jó, de ha részleteiben kíváncsi az ember egyes karikra akkor a megfelelő AMD, NV fórumban kell kérdezni. (én egy kicsit Intel és NV szagúnak érzem, persze itt fogyasztás, nyers erő, driver közbe játszik, az ajánlásokban, ja és ha intel - mivel kicsit az AMD procik elavultak - akkor már legyen NV ).
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
and1ao
őstag
Mennyen át a Milyen VGA-t vegyek Topic-ba, vagy a vs-be ott úgyis ott él a vörös ködös meg a zöld ködös is úgyis szeretnek hsz-t gyüjteni, én speciel itt már ezzel többet nem fogok foglalkozni.
(#4689) taknyí.: benchelek már egy ideje tudom hogy melyik hogy működik köszönöm, nálam durva szórás volt 3770k-val ha toltam rá 200Mhz+,vagy épp többet. És én azt is tudom milyen tessellationt használnak az unigine motorok, hát nem pirosat.
Öreg vagyok én már bohócnak. szóval elég volt ebből ennyi.Guild Wars2!
-
Apucy01
őstag
Igen csak tudod mióta létezij ez a topic mindig ez megy hogy a 970/1060/170 igy meg úgy szerintem mindegyiknek van topicja ha meg nem tudja az illető edönteni mit szeretne szerintem van ilyen is.
Szerintem tuti segitenek.
Más: ez most pontosan melyik verzió is???
[link]amúgy fura hogy asus kártyák között találtam xfx et
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
taknyí
senior tag
Elismerem az érvelésed, de pl. nekem megért 5K pluszt ugyanaz a kártya nem írom le még egyszer melyik típus, mert elnáspángolnak csupán azért, mert MSI nem pedig más... A 20k inkább reálisabb, megint nagyvonalú vagy. Ráadásul, ha nézed a 70k-hoz viszonyítva meg is kapod a 20% plusz erőt a 20% plusz költséghez (most én voltam nagyvonalú).
(#4683) solfilo: friss a hardver, valamivel el kell ütni az időt, míg tolják a beruházók a valódi izzadságszagú megosztást.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Amennyiben kézhez kapom, úgy csinálok róla pár mérést.
Szintetikus teszteket.Valamint majd monitorozom is 1-2 ,a fórumon használatos programmal.
De, ott a konfigom, első körben csak maga a VGA lesz érdekes, mivel nem a "legjobb" darab a többi összetevő.
Viszont ha minden jól megy,jövőhéten elképzelhető a váltás egy Intel rendszerre-DDR4 memoárral.
Ebben az esetben legalább tudok csinálni egy gyengécske, meg egy combosabb rendszeres tesztet is.
Írtam is már párszor.Egyébként gőzöm sincs mit tud majd az XFX megoldása, megeshet, hogy nem lesz olyan, amilyennek elképzelem, ebben az esetben elállok majd a vételtől, de legalább másnak rálátása lesz a dologra.
Kísérleti birka leszek, beeeeeeeeeeeeeASUS STRIX RX 480 elég hangos lett, ezért jobb a hőmérséklete.
STRIX RX 480 tekpóveráp(#4681) Televan
+1
(#4682) MongolZ
Erre van másik topic, bőven akad.
Egy-két említés elmegy, de már kezd sok lenni, megint.(#4686) Pepeeeee
Bakki!
Nem tudom miért nem tesztelik le.
Meglehet hogy én is kapufát lövök vele, majd elválik.
Az is lehet csak hitegetnek, azt nem kapok semmi, fene tudja.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
taknyí
senior tag
Nem bántásból írtam. Minden amit írok szubjektív saját vélemény. Én másképpen közelítem meg a dolgokat. Eleve nem cserélnék 4 Gb-os karira, ha 970-es 4 GB kártyám van (FHD-ról beszélünk tény, hogy már túlélés a 4 GB, ha bevalljuk, ha nem). Én kihagyok egy generációt, mert a 970-em kiszolgál addig is szerintem. Jelenleg, ha váltani akar valaki akkor alsó hangon 2 értelmes alternatíva van 480 8 GB, vagy 1060 6 GB, ez hogy kinek mennyit ér azt döntse el (jól jönnek majd a + ram-ok a jövőben, de engem hidegen hagy, legfeljebb visszaveszek néhány beállítást, de lehet rákényszerítenek a váltásra az alkotók, ha annyira nyűg lesz a ramhiány) a többi sz@rgurigázás. A ha, esetleg meg könnyen összeszámolható, tedd meg (én megtettem).
Ellentmondás: ajánlod a 480 4 GB-ot miközben félsz az 1060 3 Gb-tól (egykutya szerintem).
Nagyvonalúság: 100k-t mondasz egy 1060 6 GB-ra miközben 90k-ért vehető.[ Szerkesztve ]
-
-
fogtunder
nagyúr
Nitro-t akartam írni, csak már összemosódtak a típusok
egyébként fura, hogy elvileg a hardverker átvett őket, de megy a két külön webshop, külön árakkal és kínálattal, helyenként eltérő garanciális feltétlekkel
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
egy évvel én se nagyon akarnám, de 24 hó van rá a honlapon írva, tudtommal a Sapphire kártyákra eddig is ennyi volt.
és hiába van több mondjuk az ASUS-ra, ha drágább és visszaveszi a boost órajelet, az MSI sokkal többe kerül és nincs backplate-je, a Sapphire-ön meg hűtve van a VRM, a RAM is.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Departed
őstag
Pont így gondolom én is, 70-ért 480 4GB vagy 80-ért 480 8GB remélem lesz hamarosan.
Konkrétan custom hűtéses 8pines kártya alig van még az országban, igazán elkezdhetnének már özönleni. Játék ami igényli (Witcher3, Tomb Raider és leginkább Deus Ex MD) van már bőven, 480-as custom kártyát (a ref hűtéses 6pines nem szeretős) meg képtelenség hozzá venni. beindul ez rövid időn belül?
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Dexar007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest