- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Igen.. Most már látom.. Félreolvastam amit írtál. Még nem rendelted be a kártyát.
Viszont, ha tényleg nem játszol sokat akkor szerintem a 470 4GB is bőven megteszi, ha a későbbiekben még fejlesztesz mellé akkor is. Olcsóbb mint a 480 viszont nem sokkal gyengébb..
Ramod teljesen rendben van.[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
Szerintem vegyél egy 4 gigás RX 470-et és egy tápot,mondjuk egy XFX TS 450-et.Árban ott vagy mint egy RX 480-nal,de így később már csak processzort és lapot kell venned.Amúgy ahol kevés lesz a 470 ott a 480 se fogja sokkal tovább bírni.
RAM jó lesz,azt nem kell cserélned.Csak majd Haswellre kell építened -
MK VII
veterán
A jelenlegi procid mellé a 470 is sok lenne, nemhogy a 480..
A lapodba meg nem fogsz tudni FX6300-at rakni, mert egyrészt nem támogatja másrészt, mert összefossa magát a VRM. 4+1-es VRM mellé maximum FX4300 körülit tehetnél, de azt sem támogatja csak a 4100-4150-et.. Azokkal meg nem sokkal lennél előrébb mint az X4 955-tel.
Kicsit korán berendelted a kártyát.. Körbekérdezhettél volna az FX topikban és a tápos topikban is.
Nem lesz összhang a gépedben, ha beleteszed a 480-at. VGA lesz a legerősebb láncszem amit a többi alkatrész nem fog tudni kiszolgálni.
Én ebbe a konfigba maximum RX460-at tettem volna. Erősebb kártyához ezt gépet már nem tudod fejleszteni csak komplett cserével vagy Intel i5-re vagy FX83xx-re, de a 83xx alá is egy komolyabb lapot kell mindenképp tenned, arról nem is beszélve, hogy lejárt lemez az FX...
Szóval, a nem akarsz sokat költeni a gépre dolgot, innentől el is felejtheted.(#6388) Hobbbyt
Megelőztél.. +1.[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
A probléma abban van, hogy még az FX6300 se nagyon tudná kihajtani az RX470-es sem. Így a RX480 egyszerűen overkill abban környezetben.
Én itt i7 4790 + RX480-al végig 130-150 FPS-t kapok.. az FX8350 100 fölé nem nagyon megy, de az átlag is kb. csak 80 FPS(#6362) olymind1: köszönöm szépen!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hell Let Loose
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Mobil flották
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest