-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
És még itt vannak a driverrel kapcsolatos városi legendák.
1. Az AMD ritkán ad ki drivert - ugyan mostanság már nem találkozok vele, pár (értsd 3-4) hónappal ezelőtt még sokszor találkoztam ilyen mondatokkal. A Catalyst vége, illetve a Crimson óta legalább annyi, ha nem több drivert ad ki az AMD, mint az NV.
2. Még mielőtt leírnám, leszögezem, összességében több probléma fordul elő az AMD kártyáival, ettől még tény a következő: Tavaly nyár óta az NV drivereivel általánosságban több gond lett, mint volt korábban. Főleg böngészős és talán videó lejátszós problémák jellemzik a drivereket. Nemrég volt egy talán WHQL driver, ami Win10-ben baszta el a csempéket. Erre készült egy javítás, ami vagy nem javította, vagy mást rontott el (nem emlékszem), aztán jött az újabb javítás. Na ennyit a driverekről.Előfordulhat, hogy több időt kell a megfelelő driver megtalálásával eltölteni egy AMD kártya tulajdonosnak, hogy egy kis fogyasztás optimalizálásért finomhangolni kell a beállításokat egy NV kártyához képest. Ettől még a GCN architektúra hosszabb ideig nyújt elegendő teljesítményt, az AMD driverekkel általános gyorsulás is elérhető (szemben az NV driverekkel, ahol tudtommal ilyen nincs, csak ugye a játékspecifikus driverek, amik az AMD-nél is vannak), így vagy jobban elhúz egy AMD kártya az NV megfelelőjétől (380-960, 390-970) vagy behozza a kezdeti lemaradást, emellett az újabb játékokban is (jóval) gyorsabb (480-1060), és a Freesync technológia lehet nem olyan kifinomult, mint a G-Sync, de nem is kell 40000-70000 Ft-tal többet költeni ilyen típusú monitorra. Mindenki eldönti, hogy ezek miatt megér-e neki 10-15% felárat egy NV kártya.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
törölt tag
Rövidebben az R9 270X a HD 7850 után, meg most az RX 470 4GB az R9 380 4GB után okozott csalódást és ez részben a játékfejlesztők miatt alakult igy, részben az AMD jővőnek fejlesztő magatartása miatt. Most az egy évet nem tudom kihúzni a Mass Effect Andromeda és Ghost Recon Wildlands játékokig. Polaris Refresh adhat egy kis lökést, és talán az RX 485 8GB megadja egy kérdésre a választ. Elég lesz ez nekünk 2017-ben...
-
törölt tag
[link] Már egyszer-kétszer felmerült a kérdés részemről a középkategóriás videókártyák teljesitményének ekkora visszaesése miatt a játékokban, miközben az árak meg egyfolytában emelkednek. Amúgy ez volt a témainditó hozzászólásom [link] és ezzel csak egy nővekvő problémára akartam reagálni. Nem most kezdödött, ez egy folyamat része.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
-
Remus389
veterán
Ezek elsőre de jónak tűnnek.
Az elsővel a 24 hónap garancia.
A második jó lenne, de nincs raktáron, vagy felhívod és közlik hogy felment az ára. Ugye meg Vác a helyszín, tehát posta is.
HSM Ha emelkedik a hőmérséklet, automatikusan növeli a fordulatszámot a ventillátor, csak szólok, ha nem tudnád
De ne aggódj, csak akkor fogom tunningolni, ha indokolt lesz. Nem fog folyamatosan így menni nálam. Szóval előszőr a pénzemet akartad helyettem elkölteni, most meg kioktatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
Ezesetben már megéri, de én olcsóbban veszem az enyém.
smc Nézd, ha mérnökök úgy tervezték, hogy elegendő a ventillátor szellője a memóriáknak, akkor?
Mindegyikbe bele lehet kötni, ahogy itt hébé hóba beleolvasva, az ASUS Strix-et nem ajánlják, nemcsak hogy rossz megoldás, de még teljesítménybe is mkolni kell hogy rendesen menjen. A gigabyte-ról is hallottam ezt-azt.
Sőt a Sapphire-ról is. Nekem még mindig zavaros a 2 vagy 3 év gari. 2 évvel nem szívesen vennék.
Az XFX-ről jókat hallottam, bár talán picit drágább(és nincs rx 470 8gb), az MSI-ről is jókat, szerintem még jól is néz kis, meg halk, elég profinak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Köszi a táblázatot!
4,8 GHz-n van az FX-em, akkor az megfelelő ezek szerint.Megrendeltem a legkisebb XFX 8 GB-os 480-at, most akciós. OC nem lesz, fHD-ra megfelel, nekem a 16 AA, meg a legtöbb ultra detail extra nem létszükséglet.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
addikt
-
R3laX
addikt
Nekem Doom-ban ugyanúgy visszajött a színes villanás, mikor meghalok, vagy spontán helyzetekben a 16.12.1, illetve a 16.12.2-vel. 16.11....-al már egyikkel se csinálta, csak régebbiekkel. " A WHQL aláíráson kívül egyébként semmi más sem változott, így a korábbi driver ismertetője itt is megállja a helyét." Persze...
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Pont ezt írtam le...
Hogy időtállóbb az AMD. A 780TI-t sikerült izomból belassítania az Nvidiának. Az RX 470 felett kellene lennie 20%-al, erre egy szinten vannak... Valószínű ez várható a 1060 vs 480-nál is, de azért ez még nem következett be, de a látható a közeledés, ezért írtam, hogy óvatosan a számokkal. 10%-al jobb volt megjelenéskor a 1060 most pedig már egál...
Hobbyt pedig arra utalt, hogy:
1. az új játékokban már jobb a 480, ami ebben a formában nem igaz
2. sokat javul a teljesítménye, ami szintén nem igaz (guru3d betesztelte a drivereket. Tényleg van javulás, de nem számottevő)Remusz911
(PH! kedvence)A számból vetted ki a szót. Az, hogy kocajátékos valaki nem azt jelenti, hogy HD Low. Leginkább fullhd high 60 fps környéke számomra.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Látom kivetted a társalgás lényegét...
No, de sebaj... Végül is, nem veled kezdtem a társalgást. Kicsit belevauztál, majd sértegetés és Mindenki helyett való nyilatkozás (orvos? )
ui.: Ha egy lépesen túl tudnál gondolkodni, akkor rájönnél, hogy miért írtam...
zolee1984
Unaloműzés, hobbi, tesztelgetés, tapasztalatgyűjtés, ezért próbálgatok ki sok vgat
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
csak ez a mondta bökte meg a szememet
"Az új címekről meg aztán ne is beszéljünk.."
Nem tudtam hova tenni.
Épp a héten teszteltem egy 780Ti-t. Brutális volt látni, hogy a régebbi játékokban (780TI megjelenése+1év) mekkora erőt képvisel. Simán hozza a 1060 6Gb-os szintjét. A mai játékokban meg az RX470 vagy alatta is van... Nem szép dolog ez az Nvidiától...
Az árakat felesleges összehasonlítanod, azok ugyanazok. Kihagytad az Inno-t, a Gainwardot, akik nem gyártanak az AMD-nek. 89-ért az Inno3d kimondottan szépet nyújt. Lehet ki is próbálom. A 1070, amit most vettem egy kicsit erős túlzásra sikeredett fullhdra (doom fullon 140-200fps között, a dirt 120FPS fullon, a heaven fullon 104 fps) Nekem, mint kocajátékos egy pöppet sok
[ Szerkesztve ]
-
-
Hobbbyt
őstag
Nem az Asus VRM hűtése a durva, hanem az egész VRM túlméretezettség. A hűtettségéről nincs még infó. Eddig az XFX VRM hűtése tűnik a legcombosabbnak. A VRAM pedig annyira kevés hőt termel, hogy külön foglalkozni nem érdemes vele. Akkor szokott baj lenni, ha a VRM túlmelegíti a PCB-t a VRAMmal együtt.
(#13061) BReal : Szerintem a sima Gamingen is van rgb led. Én csak azt a 24Mhz-et tudom eltérésnek.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Habugi
addikt
Nem-nem, ő bizony shajnos a vRamra gondolt..
Ezekszerint kimaradt nálad az általa említett téma/probléma akkoriban, ami nem csoda hiszen főként a kókányabb 280X-eket sújtotta.
(#13052) Szoszo94:
Már több mint egy éve 390X, (részben) ezért is mentem át read-onlyba a 280X topikban.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Szoszo94
őstag
Írtam, hogy kék-fehér a gépház belül, anno erre törekedtem és próbáltam így válogatni az ajánlott alkatrészekből - ami eddig sikerült is Gépház oldalán van egy nagy plexi, azon keresztül pedig csak úgy virítana a vörös MSI Oké, backplate fekete, VGA oldala szintén, de a nagy piros ráhajlik és az pont látszana sajnos. Ha meg már fóliázok, akkor telibe a piros részt illene, nem csak az oldalán egy darabot - fejben már összeraktam a dolgot, jól mutatna és egyedi lenne, az tuti
Itt próbálkoztam először ilyennel, azóta már fóliáztam pár dolgot, jól mutat élőben
Arra esetleg válasz, hogy garanciavesztés nélkül levehető-e a műanyag elem avagy sem? Egyszerűbb lenne úgy elkövetni a műveletet
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
MSI tulajokat kérdezném, a hűtőt le lehet szépen fóliázni? Mármint mennyire sima a felülete, vannak-e nagyobb ívek, törések amik megnehezítenék a dolgomat? A nagyobb piros részt már elég lenne lefóliáznom, a kis csíkok talán nem ütnének nagyon el. Képek alapján nem tűnik egyszerűnek, de ha azt mondjátok megoldható, akkor nem vacilálnék többet (van egy csomó fehér karbonfóliám még). Illetve a hűtés műanyag részét el lehet távolítani anélkül, hogy - ha van - a garanciamatricát megsérteném?
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
DP-HMDI átalakítót néztem, a passzív is többezres tétel, aktív pláne és nem tudom, hogy a passzív jó-e a kártyához
A monitort próbáltam DVI-VGA átalakítóval, de úgy 1600*900 a felbontás maximum, más átalakító/kábel nincs itthon sajnos. Így a legegyszerűbb a 2db HDMI port lenne, ahhoz van kábelem is, arra se kéne beruházniLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
Feltéve, ha DP-s a monitor
Cuccaimnál láthatod a típust, tökéletes és nincs kedvem/pénzem azt is cserélni egy VGA csere miatt Így is az új TV miatt kell a VGA csere is, amúgy azt sem cserélném még.Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Syberian
csendes tag
Viszont most h így felugrott az ASUS rx 480 4gb 72k HUFról 83-ra, erről mi a véleményed ?
https://www.pcx.hu/xfx-rx480-rs-8gb-gddr5-rx-480p8lfb6-videokartya-873700
Nem érné meg ilyenbe fektetni ? bár FHD-ra játékra használnám és mivel fölé nem tervezek menni kicsit túl soknak gondolnám a 8 gb-ot
-
Atmil
aktív tag
Én sem vagyok benne biztos, csak beugrott valami emlék az alaplapos topicból. Lehet, hogy teljesen másról volt szó.
Cronerator
nekem nagyon csendes házam van, (Be Quit) és a ventik is (csendesek) csak akkor pörögnek fel, ha a proci terhelés alatt van. 20 decibel alatt van terhelés nélkül. Terheléskor ez az adat természetesen növekszik.Üdv! Atmil.
-
ggbuffon1897
őstag
Nincs oka, havonta , 2 havonta csereberelek, probalgatok
Szimpla uri hobort ( magyarul idiotizmus) valszeg ideje is volt h belefussak ilyen esetbe h kicsit lealljak, az asszony mar megprobalta , sikertelenul
Simi37: sejtettem h hasonlo lehet a felismeresed
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Biztos vagy benne?
Ref model
Radeon™ RX 480 tuned by XFX Custom Backplate Black Edition1328MHz 8GB RX-480M8BBA6Custom
XFX RADEON RX 480 GTR 8GB GDDR5 TRUE OC 1338MHZ BLACK EDITION RX-480P8DBA6
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
-
törölt tag
Tényleg ezért a helyenként 3-10 FPS miatt nem éri meg vitázni. Javitottam. Most jobb mint a 4-5 fps...? R9 380 4GB videókártyát használtam és alig volt gyengébb gépem mint most. Az RX szériát, meg mint valami nagy szintlépést emlegették több fórumon és AMD ezt nem hozta le... de a VEGA szériával majd javithat. Igazán szeretném egyszer dicsérő szózatokkal magasztalni a játékokban nyújtott teljesitménye miatt.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Itt van 470-el: [link]
Ebből szvsz elég jól be lehet lőni, hol és mennyivel menne jobban/rosszabbul a 480. Hozzátéve, hogy a 480 sanszosan valamivel több sebességet veszít a lassabb ramokon, mint a gyengébb GPU-ja okán kevésbé sávszélesség limites 470.A fórumtárs csak a menetrend szerinti "savanyú a szőlő" előadást tartja. Nem kapott GTX1070 verő kártyát annak árának feléért.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Hát azért +50% ha meg is van, a VRAM méret miatt...
4GB elllen szépen látszik, hogy azért olyan nagy csoda nem történt. [link] Ami a 380-at illeti, mindig is masszívan túlárazott volt a teljesítményéhez képest.
Ettől függetlenül szerintem méltó lett az új lapka az új elnevezésre, elég sok újdonságot vezetettek be rajta.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Máskülönben meg a Prohardver! tesztekben is ki van emelve, nem azért terhelik a videókártyákat, hogy megfeküdjenek a magas terhelés hatása miatt, hanem hogy a tesztekben kiderüljön mi van a hardveres képessége mögött. Nekem az RX400-as széria igy nem volt meggyőző teljesitményű videókártya. Az R9380 4GB az akkor ennyit tudott, de hát ez új GCN, meg új tipúsjelőlés van az RX, mert ez egy külön kategória. Hát nem igazán...
-
Chereiose
addikt
Ahha, akkor nem kevéssel jobb Csak azért érdekelt, mert kíváncsi voltam, hogy mekkora ugrás lesz ez a kártya, ugye legutóbb még nyáron 960 4GB-om volt
Scholes9: Jó lesz az teljesen, szerintem ilyen kártyával már úgyis szépen fog futni minden, nem érdemes még ezreket kiadni a GTX-ekre, mert több FPS-t tudnak, nem elég a 60+? Legalábbis én már így vagyok.
szerk.: Ó és ezzel a hsz-el Ph addikt lettem
[ Szerkesztve ]
-
Golota
aktív tag
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de nekem a Division alatt pukkant ki a Sapphire 480 4GB változat. Hőmérsékletet nem mértem, kb 30 perce futott a progi. Ezt követően fekete képernyők, fagyások, használhatatlan kari. Jelenleg garanciális ügyintézés alatt. Nem túl biztató.
-
távcsőves
senior tag
Volt egy kb 1.5 éves idöszak amikor driver kérdésben a NV nagyon odatette magát. Ez tény. Meg az is, régen is voltak félelmetesen szar drivereik és a javítás javításának javítása sem ismeretlen tőlük. Ez sem idén esett meg először. De időnként olyan hülyeségeket tudnak előadni a userek is a driverekel, hogy se zöld se vörös jó válasz nem létezik. Eleve jön az írtózom a win10-től user. Ez a kedvencem. Microsoft is letojja lassan a win7-et, nem hogy a 2 gpu tervező.
@füles)); Persze, hogy nem, ezért írom oda mindig, a Sapphire is jó. De azt tudod, a decibel nem lineárisan nővekvő értéket takar....
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
én nem is mondtam , hogy problémás, csak , hogy közelében nem jár. egyedi problémák viszont lehetnek azt aláirom. nekem is voltak érdekességek vele, nem isteniteni akarom az msi-t.
(#12489) fules : ezt neked is mondom nem épp ugy jött le ahogy akartam. de elfogadom , hogy lehet annyi is, csak szerintem ott gond van.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Re. hát lehet túl elhamarkodottan írtam, de igen ez tényleg csak apróság mert 2 lépés kell és máris ott a tálcán win beotltés után:
1. lépés: Csinálunk egy parancsikont az elindítani kívánt exe-ből.
2. lépés: Start/Futtatás , majd beírjuk ezt: shell:startup
És nincs más hátra csak a parancsikonunkat bemásoljuk ide és máris indul.Ez tényleg nem nagy ügy, 1-2 napig megnéztem hogyan fut a driver azon az 1-2 játékon amin szoktam játszani.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Hi. Megoldódott a Windows-os indulási probléma, hogy nem tölt be autómatikusan?
Én 16.11.2-ről ha jól emlékszem most frissítettem 16.12.1-re, nem tiszta telepítéssel (DDU-val driver le , majd leszedni az 500mb-os packot)
Annyi furcsaságot észleltem én is, hogy Crimson nem tölt be automatikusan windows indításkor + nekem az alulfaszelt értékeimet vissazlötte alapra.
Ezenfelül eddig nincs problémám vele.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Scooby
aktív tag
Igen! Azért nem is gondolkoztam rajta, gyorsan megrendeltem! Kaptam is a visszaigazolást, ezért bizakodom, hogy valóban annyiért tudom majd megvásárolni! Ennyiért jelenleg a legjobb vétel volt szerintem. Aztán lehet pont ezért vették le, mert a készletet elkapkodták!
Üdv
DaniMinek az?
-
trufa12
addikt
Te meg legközelebb, ne offold szét az embert, , a fene tudta hogy ilyen bonyolult ez a vga.
De mint láthatod engem sem hagy nyugodni így tettem még egy próbát...Ezt az egyet viszont nem tudom megoldani, a ram órajelet és a feszt nem teszi alapra...
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
anderledani
őstag
Amúgy ezeknél a gyári OC-s változatoknál az OC-sba azok kerülnek amik a válogatás során jobbnak bizonyultak? Vagy tök ugyanaz, és felhúzod annyira és kész?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Tin
veterán
meg gondolom kifogtak egy jó darabot. én nem merem még kipróbálni se, nem akarok elcseszni valamit, nekem bőven elég az "alap" változat is... hamarosan ki is próbálom egy játékkal, a tesztek alapján végre nem kell csumpi 1024x768-ban játszanom low settings-el
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
azta... én azt hittem, hogy kb 1-2%-ot lehet húzni ezeken, annyira ki vannak "centizve". de azért a 4-5 fps és az órajel is 10%, aminek már akár értelme is lehet, ha az ember sokat játszik.
a procit is kipróbáltam, simán viszi a 4.7-et, a ramok is a 300-at, akkor már azért később komolyabb sebesség is kicsikarható belőle.na de mivel nem nagyon játszok, nem fogok kísérletezgetni vele, főleg most, hogy először black screen volt az első driver install után, aztán meg ennyi parát olvastam itt az elmúlt napokban. de azért jó tudni, hogy akár tartalék is lehet benne.
-
sakal83
addikt
Most neztem computerbase.den hivatalosan is egálban vannak. 5% pluszt hozott ami pont a gtx1060. Mar csak az árak alakulása lesz erdekes.
Egy rx470et azert megneznek hogy azon mi a helyzet. Ha nem gyorsult az is 5%ot akkor kicsit rosszul lett megnyrbálva ... Ha hozott akkor egyertelmuen jobban ajánlható minta 1060 3gb es a gtx970
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
Nem rossz,játékok alatt szinte mindenhol pár százalék előrelépés. Végülis látni hogy az AMD is akar valamit nem pedig csak szórja a drivereket,teljesítmény meg nem nő.
Csodát nem is vártam ettől a 16.12.1-től de legalább 3-5%ot léptünk előre.A GameVideóFelvevő pedig kimondottan tetszik eddig,hatalmas pacsi!
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Hagyjuk a külföldi árakat, a magyarok számítanak, mert itt élünk. És egy árban van kint is 1 2
Egy szóval nem mondtam, hogy az RX470 nem jó, az MSi meg jó lenne, de ennyiért?
Ugye érzed egy kicsit a túlárazást...
Én még ezekre az időkre emlékszem, amikor volt árelőny
5850 220 euro
gtx285 275 euroÉs azt ne felejtsük el az AMD-nek soha, hogy a felsőkategória árait az AMD tolta először az egekbe a 7950/7970 szériával!!
A 6950 230 euroval jelent meg 2011. évben, majd 2012. évben 320 euroval a 7950 (a 7970 500euroval!!!). Erre jött ki később a 670/680 már emelt áron
-
cintula187
addikt
-
TechN7ne
nagyúr
Majd másfél ,2 év múlva nézd meg melyik lesz a jobb kártya....
RX470 vs 1060 (RX480-at már nem is említem).Szerk.: Am itt a fórumon is rengetegen várták hogy csökkenjen az áruk ,sajnos ennek az ellenkezője következett be,főleg ünnepek előtt.
Én 71k-ért vettem a Gaming X-et ajándék játékkal ,most 78k ugyanott és nincs ajándék mellé...Amit megtehetsz ma,ne halaszd holnapra...
[ Szerkesztve ]
-
jjwsj
csendes tag
Szóval, a fő kérdésre nem kaptam választ, a 470 többet fogyaszt mint a 480?
4GB Sapphire Radeon RX 470 Nitro+ Aktiv 208€
8GB Sapphire Radeon RX 470 Nitro+ Aktiv 240€
4GB Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ Aktiv 223€
8GB Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ OC Aktiv 273€
Akkor tehát a két 4Gb-os kártya között van 15€ különbség, ami 4500Ft kb, de én akkor is azt választanám amelyiknek jobb a fogyasztása! (mármint kevesebb)
-
távcsőves
senior tag
Ebből az látszik, gyári állapotban mennyire droppol a vga. A referencia vga is 1 FPS-re lehetne alulfeszelve +40 mhz OC-val. Persze hangosabban, mint a többi.
Itt egy MSI vs XFX teszf, ebből azért látszik az elejébben lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest