- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- Amazon Kindle
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Video digitalizálás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz traktorgumi #32474 üzenetére
azzal az a baj, hogy visszaveszi az órajeleket
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz traktorgumi #32466 üzenetére
nekem is ez van, de már az OC-s bios állásban is fűtt rendesen, mondjuk sokat már nem lehet rajta húzni, én elengedtem a tuningját
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
turistakolbi
aktív tag
válasz traktorgumi #32466 üzenetére
SZia!
Nem érdemes.
Annó én is játszottam vele hogy 50-80 mhz-t tudjak kicsikarni a GPU ból, de általában ezek a kártyák jól be vannak lőve. A ram tuningon tudsz sokat nyerni, ha bírják a ramok.
De summa summárum, hagytam mindent gyárin. Kellemetlen volt hogy 2 nap játszás után, 1x csak dobta magát az OC és kifagyott a wattman mondjuk nekem ASUS strix em volt.. konkrétan 20 mhz nél többet nem lehetett emelni sem a gpu-n se ma ramokon, mert ne mvolt stabil[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/muerte188
-
TechN7ne
nagyúr
válasz traktorgumi #15850 üzenetére
Tuningoltam a kártyát eddig most meg újra raktam a rendszert vele ,felraktam a 16.5 vlhanyas normális drivert (nincs benne semmi felesleges hülyeség) ,frissítettem a Windows 10 et és alap beállitások mellett használom a kártyát.
Nem veszek észre semmi különbséget ,teljesen felesleges piszkálni a kártyát komolyan mondom ,ahol el vérzik alapon is a kártya ,ott elvérzik tuningolva is!
Ezért piszkáljuk a kártyát?
Ez nem az a széria ahol a 470 jelentősen gyorsulna ,480 at nem ismerem de lehet ott is hasonló a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
csabi0805
senior tag
válasz traktorgumi #14532 üzenetére
Én semmit sem állítottam rajta nálam úgy megy.
Kipróbáltam fix 24%-os ventifordulattal, de simán ha úgy hagyom akkor is max 74-75 fokos volt a kártya maximum hőmérséklete.Átlagra meg ilyen 65 körül írt ki. -
Simi37
őstag
válasz traktorgumi #14178 üzenetére
Mert a furmank irrealisan terheli a kartyat es kifutsz a tdpbol. Ha emeled a power limitet fogja tartani. Bar igazabol mind1 kb h emelede mert nem hiszem h a furmarkkal jatszol.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
füles_
őstag
válasz traktorgumi #13799 üzenetére
Sokat számít ám az is, hogy egyből akkor futtatod le a tesztet amikor bekapcsolt a gép, vagy később.
1. Azért, mert ki van hűlve minden a gépházadban. Vedd csak az autókat
2. Amikor bekapcsolod a gépet, még egy jó ideig dolgozik a Windows, és lassacskán betölt pár szoftver.Vagy az is számíthat, hogy éppen fut-e a háttérben valami.
3DMark-ban a 13287 GS teljesen jó.[ Szerkesztve ]
-
Krisz1441
tag
válasz traktorgumi #13799 üzenetére
Nekem előfordult olyan, hogy AB és Trixx is futott egyszerre (RX470), AB-t használtam monitorozásra ami lenullázta a Trixxben kitolt power limitet ill. a fesz csökkentést! Ilyenkor rendre 20%-al alacsonyabb pontszámot kaptam a dropp miatt. Na töröltem is le egyből az AB-t! Amúgye se jött be....
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
válasz traktorgumi #13789 üzenetére
Szia! Látom, hogy Neked is olyan CPU-d van, mint nekem. Milyen játékaid vannak, amivel ki tudnád próbálni?
-
törölt tag
Graphics Score 13 287
Ez egy teljesen normális adat a videókártya erőssége jó a legerősebbek vannak 14-15 ezer között
az hogy a géped visszafogja meg egy másik kérdés[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Azt javaslom, a GPU Score-t nézd, mert a teljes pontszámod masszívan CPU-limites.
A harmadik linkeden lévő eredmény szvsz teljesen jó, [link] bő 13 000 grafikus ponttal.[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
-
addikt
válasz traktorgumi #13693 üzenetére
wattman-ban a tdp limit van kitolva max-ra, (ugye a temptarget van 70fokra rakva, meg a fordulat szabályzás, de ez a kettő ebben az esetben nem számít), órajelek, feszültségek alapon vannak. 16.12.2 driver van most fent.
-
addikt
válasz traktorgumi #13682 üzenetére
Az elég gyenge eredmény szerintem 480-hoz képest. Az én rx470-em több pontot kapott ugyanolyan procival, mint neked.
[kép] -
törölt tag
válasz traktorgumi #13685 üzenetére
Ami használ CPU-t vagy GPU-t abból mindből,vírusirtó nem igen használ de pl torrent kliens igen...
-
törölt tag
válasz traktorgumi #13682 üzenetére
A Matek szép dolog 9000-nek az 1% az 90, neked fél százalékot ingadozik ezt már nagyonnak hívjuk ?
Igen van ingadozás a tesztekben ez nem egy előre elrendeltetett dolog még azon is múlik hogy a géped most kapcsoltad e be vagy már felmelegedett.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz traktorgumi #12842 üzenetére
Ha WOT-ozol akkor Relive nem ajánlott, minden más esetben lehet használni a Relive-ot.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
füles_
őstag
válasz traktorgumi #12842 üzenetére
Én a legújabbat használom (Crimson ReLive 16.12.2)
Nálam semmi gond nincs vele, hibátlanul működik[ Szerkesztve ]
-
traktorgumi
aktív tag
-
BullKoxa
őstag
válasz traktorgumi #12349 üzenetére
Sziasztok! Én olyat kérdeznék amit a kártyához kaptam Civilization VI kódot azt hol kell használni? honnan tudnám leszedni a kóddal a játékot?
Bocsi traktorgumi neked ment ,pedig mindenkinek szántam a kérdésemet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest