Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    Csinált már valaki gettóhűtést az 580-ra? Manapság a ramokra ha teszek sünt kell azokat még fújni is? Régen volt, hogy még sün sem volt a VRAM-okon.

    Igazából csak ennyi látszik a gépemből, szóval mindegy is. Meg se AM4 lefogatóm nem volt itthon (Ivy-ről váltottam) se abban nem voltam biztos, hogy az alaplapi fet borda elég lesz majd később 8 magoshoz is, gyári blokk meg ahhoz úgy sincs, szóval… Ilyen full gettóblokkos lett minden és eddig a VGA-t kihagytam, hogy gyors tudjam majd cserélni, de ma eldobta magát és összeomlott a driver 150mV-os under mellett is szóval nem leszünk így jóban. Jön a nyár.
    Van egy jó gyári GPU blokkom, és az Accelero alatt meg túl alacsony VRM sünnek marad csak hely, abban nem bízom. Szóval ha már mókolom asszem mégis csak forrasztok egy gettóblokkot a VGA VRM-re is, mert elég combos VRM van ezen az XFX-en. Lehet vízzel olyat megy majd, hogy meglepődöm.
    Ha 10%-ot disszipál hááát :U nem bízom benne, hogy egy pár mm magas borda elég lesz oda, Accelero alatt meg több hely nincs, szóval ez léggel nem nagyon tetszik sehogy sem. A Ft is szar, lehet mégis trónolok egy kicsit ezen az 580-on és bevizezem.

Új hozzászólás Aktív témák