-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Jól gondolom hogy ez a cpu limit sem egy olyan triviális dolog, hogyha 99%-on pörgeti a gpu-t akkor már tuti nincs limit?
Ugyanakkor ha a CPU 20%-on jár is lehet brutál CPU limit.
pl ha van egy játék, ami 2 szálat terhel a 12 szálból akkor soha nem lesz 100%-on a cpu terhelés. De még 50%-on sem és mégis lehet CPU limit, ha azon a 2 szálon gyenge a CPU.Az rtx2080ti teszt alatt az egyik fórumtag lefuttatta ugyanazokat a benchmarkokat 9700k-val, amit a ph! 2700x-el, és valmi 30-40 %-al jobb eredményeket hozott az intel. Azt meg nem hiszem hogy egy 110 ezres ryzen ne tudna 99%-on hajtani egy 2080ti-t.
De pl én is írtam már hogy 1070 után nagyobb downgradere számitottam amikor megvettem az 580-at, lehet már a 1070-et sem tudta kellőképpen kiszolgálni a cpu-m, és ezért nem éreztem akkora szakadékot a két kártya között
Kíváncsi lennék mit hozna egy új drága cpu-val, de a ddr5ig ezzel biztosan ki fogom húzni, aztán lehet beruházok megint egy 8 évre
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest