- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- E-book olvasók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Jól gondolom hogy ez a cpu limit sem egy olyan triviális dolog, hogyha 99%-on pörgeti a gpu-t akkor már tuti nincs limit?
Ugyanakkor ha a CPU 20%-on jár is lehet brutál CPU limit.
pl ha van egy játék, ami 2 szálat terhel a 12 szálból akkor soha nem lesz 100%-on a cpu terhelés. De még 50%-on sem és mégis lehet CPU limit, ha azon a 2 szálon gyenge a CPU.Az rtx2080ti teszt alatt az egyik fórumtag lefuttatta ugyanazokat a benchmarkokat 9700k-val, amit a ph! 2700x-el, és valmi 30-40 %-al jobb eredményeket hozott az intel. Azt meg nem hiszem hogy egy 110 ezres ryzen ne tudna 99%-on hajtani egy 2080ti-t.
De pl én is írtam már hogy 1070 után nagyobb downgradere számitottam amikor megvettem az 580-at, lehet már a 1070-et sem tudta kellőképpen kiszolgálni a cpu-m, és ezért nem éreztem akkora szakadékot a két kártya között
Kíváncsi lennék mit hozna egy új drága cpu-val, de a ddr5ig ezzel biztosan ki fogom húzni, aztán lehet beruházok megint egy 8 évre
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- Villanyszerelés
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit (ROG-STRIX-RTX3070TI-O8G-GAMING/90YV0GW0-M0NA00)
- PowerColor Radeon Fighter RX 6700 XT 12GB GDDR6 (AXRX 6700XT 12GBD6-3DH) Videokártya
- Hibás Xfx rx570 oc 4gb
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti Panther 12GB - 2026.09.30-ig garanciával
- Eladó MSI GTX 1660 Ti VENTUS XS 6G
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest