Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Hát ezt most én is megtanultam.
Hogy ON is legyek: majdnem 5 éve a HD 5870-et használtam (életem eddigi legjobb kártyája volt az old faithful), így most minden új nekem, az "új" Catalyst, a beállítások. Kis segítség kéne. Ha jól látom, 60 fokig nem indulnak el a a ventik (ez is újdonság nekem), amit kicsit sokallok. Régen lehetett hőmérsékleti küszöbökhöz rendelt ventillátor %-os fordulatszámokat megadni, de most nem találok ilyen opciót. Hol lehetne ezt beállítani? Az Overdrive opciónál csak áramfelvételi korlátot látok, ezzel nem tudok mit kezdeni, illetve alatta manuálisan lehet a venti fordulatszámát állítani, de profilt nem lehet hozzá megadni.
-
-
Sz_Imre
senior tag
Na kedden megérkezett a vga Sapphire R9 380 NITRO 4GB GDDR5, eddig nagyon jó, csendes. Nem sok játékot próbáltam, de a GTA 5 high és ultra beállításokkal és élsimítás nélkül elég jól megy, bár olykor beakadozik, de szerintem ez játék hiba ami patchel javítanak. Heroes of the Storm maxon kb: 70-110 fps között van, Warface: 90-120 fps itt is max és mindegyik FHD felbontással.
A hőfokokat nem néztem, de most jelenleg GTA 5 után 50 fok most, de volt már 46 is, maximum nem tudom mennyi volt azt nem néztem.
Szerintem megérte ez a videokártya ár/teljesítményileg és egyelőre ez a driver is elég jó hozzá, hozzáteszem első radeonos vga-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest