- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recipro
tag
válasz
Coolmat #41582 üzenetére
mi beszéltünk már privátba, egyébként én kioszottam őket azért keményen csak a másik fél is eléggé akaratok felhozott téged is egyébként hogy volt egy másik emberke aki ugyan igy kapott egy 280x et mondom tudom beszéltem vele is... biztos ő is megvan elégedve a 2,5 hónap várakozási idővel.. kamillázott és dadogott.
-
Recipro
tag
válasz
Coolmat #41244 üzenetére
azt tudom hogy kötelesek annyiba számolni amennyiért te vetted
nekem a bajom az volt vele hogy sokszor grafika hibákat produkált meguntam és beküldtem de előtte Overkill
feszt mindent fullra toltam gta 5 közbe utána szörős fánkal kemény hibákat csinált de 90 foknál így is megállt nem lehet kinyirni nagyon bírja felvettem videóra a hibát és ki írtam egy cd-re
most van vent lassan 3 hete.
én egy RX480 at kérek ha tényleg lehet
ha nem akkor egy GTX 970 megelégszem.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Coolmat #38791 üzenetére
moddold a bios-t úgy, hogy a boost és alap órajelet ugyanannyira állítod, és belősz egy feszt is. én is így csináltam, mert nekem is 1.250 volt volt. csak nekem nem a textúra hibázott, hanem az órajel droppolt. én elég merész voltam, 1.07V-re vettem vissza, 1030-40 MHz-ig stabil GPU-, és 1530-40-ig VRAM szinten. a házam ugyanaz, és hűsebb lett a kisebb fesszel
-
válasz
Coolmat #38788 üzenetére
Milyen házban van? Mennyire jól szellőzik? Oldallap fent van játék közben?
Az egy szottyadt RAMsüni nem fog segíteni a GPU hőmérsékletet lejjebb tornászni, ott valami más baj lesz. Lehet egy kis alulfeszelés már sokat segítene! Gyárilag egész sokat kapnak ezek, ami felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest