- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
Egész tűrhető lenne az ára,bár ahogy alakul a helyzet fogja az még a 150e forintot is súrolni

Na nem vész madárkodok enélkül,is eléggé ki látástalan a helyzet mindenre kifolyólag,majd meglátjuk amikor a raktárakat megtöltik teljesen,és eladják a megfelelő áron amit be kalkulálnak jelen helyzetben.
Gondoltam milyen f@sza lesz most egy másik kártyát is ki próbálni ami 1magon hozza kis híján az én cf kombómat,de ahogy lenni szokott megint csúnyán a pofámra estem
Ha minden igaz az enyém is módolható,de inkább hagyom a francba minek az ha a monitorom 60képkockát tud egy másod perc alatt meg jeleníteni.
Nekem nem nagyon számít ha 100fps vagy 120 ilyen esetben.
Akkor jó ha olyan a játék motorja ami 60FPS felett is kissé darabos mit pl:a BFBC 2,és a BF3 motorja.
Ha olyan ultra fos mint a Crysis 2 High tex+DX11 csomagja oda is érdemes lehet max azért a 5FPS ért.
A friss ropogós The Elder Scrolls V: Skyrim is leszerepelt nálam miután ki derült hogy egy optimalizálatlan sz@rkupac.
Írtak a fejlesztőknek,hogy pár módosítással meg lehetne oldani bő 150% sebesség többletet,mire válsz képen elutasították,hogy a javító csomagba nem fogják javítani
.
Persze ez azoknak a legnagyobb érvágás akik nem tehetik meg maguknak,hogy olyan kombója legyen mint az itt lévők nagy többségének.
Roh@dt egy világ ez minden téren . -
- = Zk = -
félisten
válasz
Sontir Fel
üzenetére
asusból oké, de Sapphire-t szeretnék 101k-ért, maximum

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 7
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő