-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
havasa
aktív tag
Ez így van, de én is ezt írtam, hogy multihoz min. 2600K az ajánlott.
Biztos nem állnék neki multizni 60 FPS-el, (ezért nem játszom a BF3-al sem, mert nincs hozzá gépem), nem mintha nagy FPS gamer lennék, de a mai napig Infinity-sekkel CoD2-zök.A lényegre visszatérve, ha nem multizol (elég a 60 FPS, Vsync), akkor bármilyen modern 4 magos CPU-t dobhatsz egy 7970 mellé. A Guru3D a Phenom 2 X4-et is bőven elegendőnek tartja erre. A kevésbé VGA igényes játékokban is meglesz a 60 FPS-ed gyengébb 4 magos modern CPU-val is.
Engem nem érdekel, hogy <HUN>Pistike érzésre megmondja a különbséget a CPU-k között, a FRAPS nem hazudik.Kasa85: plz nézd már meg a linkelt tesztet, több játékot is mérnek.
-
kasa85
őstag
Persze a The Witcher 2 beállításainak is a fele csak a procit eszi.
Míg ez talpon marad átlag pl min40/ átlag 60 / max 100.
Addig a másiknál min 25/ átlag 32/ max 85.
Érezhetően be esik a képkocka minimum FPS-nél.
Ez csak egy játék amit példának felhoztam.A konzol portoknál már nagyon számít legfőképpen a proci,és a vga teljesítménye mert máskülönben gebasz van.
Ami PC exlusive mint a BF 3 azok úgy csinálják,hogy inkább a kártyát használja ki mivel tudatában vannak azzal,hogy sokkal erősebbek számításokban mint a jelen lévő processzorok.
A call of duty black ops már a procit használja,míg a kártyákat 40/40% ban használja ki maximum.
Na az egy fosport.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged