Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• havasa

aktív tag

válasz BeLucZ #1187 üzenetére

Ez így van, de én is ezt írtam, hogy multihoz min. 2600K az ajánlott. :)
    Biztos nem állnék neki multizni 60 FPS-el, (ezért nem játszom a BF3-al sem, mert nincs hozzá gépem), nem mintha nagy FPS gamer lennék, de a mai napig Infinity-sekkel CoD2-zök. :)

A lényegre visszatérve, ha nem multizol (elég a 60 FPS, Vsync), akkor bármilyen modern 4 magos CPU-t dobhatsz egy 7970 mellé. A Guru3D a Phenom 2 X4-et is bőven elegendőnek tartja erre. A kevésbé VGA igényes játékokban is meglesz a 60 FPS-ed gyengébb 4 magos modern CPU-val is.
    Engem nem érdekel, hogy <HUN>Pistike érzésre megmondja a különbséget a CPU-k között, a FRAPS nem hazudik. :D

Kasa85: plz nézd már meg a linkelt tesztet, több játékot is mérnek. :)

• kasa85

őstag

válasz BeLucZ #1187 üzenetére

Persze a The Witcher 2 beállításainak is a fele csak a procit eszi.
    Míg ez talpon marad átlag pl min40/ átlag 60 / max 100.
    Addig a másiknál min 25/ átlag 32/ max 85.
    Érezhetően be esik a képkocka minimum FPS-nél.
    Ez csak egy játék amit példának felhoztam.A konzol portoknál már nagyon számít legfőképpen a proci,és a vga teljesítménye mert máskülönben gebasz van.
    Ami PC exlusive mint a BF 3 azok úgy csinálják,hogy inkább a kártyát használja ki mivel tudatában vannak azzal,hogy sokkal erősebbek számításokban mint a jelen lévő processzorok.
    A call of duty black ops már a procit használja,míg a kártyákat 40/40% ban használja ki maximum.
    Na az egy fosport.

Új hozzászólás Aktív témák