Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
-
Speed®
titán
válasz
chungee #55029 üzenetére
Amíg nem csinálod meg, amit javasoltam, addig nem lesz hűvösebb..tekergetheted a ventit, ahová akarod, max. fülészetre nyersz beutalót idővel
A TahitiLE legnagyobb baja az ordenáré túlfesz, amit kap gyárilag, jellemzően ~1.25V a Boost fesz. Ezt nyugodtan le lehet vinni 1.1V alá, megfelelően átírt BIOSal mellette szépen ki lehet lőni a Boostot is, minimalizálva a microlagot. Megéri azt az 1-2 óra utánaolvasást, halkabb/hűvösebb üzemmel és esélyes, hogy hosszabb üzemidővel is meghálálja a kari a gondoskodást.IMIIKE1998
Azonos árat feltételezve (ha nem számít a fogyasztás), egyértelműen R9-270.
25% van köztük alapon, ami már eléggé érezhető 1080Pben, ahol a Ti elfogy. -
Nartell
csendes tag
válasz
chungee #55029 üzenetére
Ha 80-83 terhelés alatt komoly játéknál (tehát mondjuk az új CoD vagy hasonló vga zabáló cucc) akkor tedd össze a két kezed mert az XFX 7870 Tahiti a legrosszabbul viselkedő kártyák egyike. Én vettem rá Arctic passzív bordát 4-ért és tettem rá egy ezer ft-os kék ledes 12 centis házhűtőt, na azzal 73 fok 2 óra után maxon. De előtte 90-100 fokot ment és nem volt ritka h lekapcsolta a gépet 105 fok után...
Jó kártya az XFX de törődést igényel, szerintem a gyárban szartak a hűtésére.
-
CirrMee
addikt
válasz
chungee #55024 üzenetére
Variációk neked:
1.: használod az AfterBurner egyedi venti profil szerkesztő részlegét
2.: állandóra max -ra rakod a venti sebességét (és üresjáratban is ott fog visítani) / Catalyst overdrive rész
3.: manuálisan fogod ki/be kapcsolni a Catalyst felületén a nagyobb sebességet/automata szabályozást. -
blu79
addikt
válasz
chungee #55024 üzenetére
már régebb volt dolgom a ccc vel de ha elindítod akkor meg kell keresned a Performace bal oldalt van itt meg az Amd over drive ott be kell pipálni az Enable manual fan control és akkor huzigálhatod a csúszkát, de mondom nekem már régebb óta volt dolgom a Catalyst-el , lehet most másképp van de nem biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest