- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Everest / AIDA64 topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokiii1
aktív tag
válasz
Jeollam #51852 üzenetére
Szia!
Nekem is volt ilyen gondom régebben. Bár nekem igazából csak nagyon gépigényes játékoknál jött elő. Nálam az volt a megoldás, hogy mindig átraktam a windowst klasszikus nézetbe, azóta egyszer sem láttam ezt a hibaüzenetet és úgy általánosságban is gyorsabb így a rendszer és még meg is szerettem igazából így már szokatlan is lenne visszaváltani az alap nézetre! Esetleg megpróbálhatja ezt is! Bár igazat kell adnom a többieknek abba, hogy a tápegységet nem érdemes félvállról venni. Én is inkább lecseréltem a tápom mikor úgy éreztem baj van vele. Igaz aztán használtban bevették gond nélkül, állítólag tesztelték is, de azért nem irigylem a következő tulajdonosát! -
Speed®
titán
válasz
Jeollam #51864 üzenetére
A problémának semmi köze a táphoz, megnyugodhat..az elég vagy sem, működik a gép vagy sem..minden egyéb esetben durvább következményeket okoz, mint egy ilyen hibaüzenet (döglődő vinyók stb.). Szoftveres jellegű a gond, de mivel nem tapasztal lassulást, legalsó opció és kész..mit kell ezen ennyit lovagolni..? Tápot cserélje le, ha úgy tetszik, gondolja azt, hogy az a gond, a lényeg, hogy le legyen cserélve..ha már eddig sajnálta rá a pénzt.
-
Speed®
titán
válasz
Jeollam #51862 üzenetére
Tápot ettől a problémától függetlenül is cseréljen, mert a gépét kockáztatja azzal az ipari hulladékkal jelenleg. Ez az üzenet meg sokmindentől lehet, de ki kell kapcsolni a pékbe és nem foglalkozni vele..amíg valóban nem tapasztal lassulást (nem fog..), addig csak egyszerű sw zizi. Hovatovább, én alapból le szoktam lőni az aerot, persze ez ízlés dolga.
-
Steve198310
őstag
válasz
Jeollam #51852 üzenetére
Az az lc az a táp?
Az valami lcpower vagy mi? Normáli ez a dolog? Hát egy penge élén táncol fos táppal nem csodálkozom hogy mindegyik konfignal promlemáznak a játékokTáp csere minél hamarabb mielőtt el száll minden
Fsp, Thermaltake.stb
A milyen tápot vegyek ott biztos dobnak jó választ. Én személy szerint elég ritka tápot sikerült be szereznem. Jó fajta Tagan superrock seria.
-
Coolmat
őstag
válasz
Jeollam #50846 üzenetére
Szia!
A screenshotokon ha jól látom Mantle API-val megy a játék, valószínűleg az okozza. Nálam pl. mikrolagokat okoz, amit már a Mantle megjelenése óta ígérnek, hogy megcsinálják rendesen a régebbi GCN szériára, de eddig nem láttam előrelépést az ügyben. DirectX alatt semmi problémám nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest