- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
rantotthusi #56225 üzenetére
A környezet hőmérséklete sacc/kb. 15 fokot ment feljebb az utóbbi két hónapban, vagyis a VGA ventillátorai ennyivel melegebb levegőt fújnak a hűtőbordára, ezért az kevésbé tudja csökkenteni a GPU hőmérsékletét.
-
anderledani
őstag
válasz
rantotthusi #56227 üzenetére
De GPU 90 fokig nyugodtan mehet, akkor minek süketülj meg feleslegesen?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
rantotthusi #56225 üzenetére
msi simán felmegy magasabbra is. full terhelésen 72 fok körül kezd felpörögni a venti.
-
CirrMee
addikt
válasz
rantotthusi #56223 üzenetére
léghűtésre gondoltam!
Mondjuk én is...
1145 ön elmegy 78 ig is de miért?
Mondjuk pl azért, mert nem gyári órajelekkel üzemelteted.
Valamit valamiért: a feszültség/órajelek emelése többlet fogyasztással, ezen keresztül pedig többlet fűtéssel jár. Ha télen a szobádban felcsavarod a fűtőtesten a szabályzót, akkor is csodálkozni fogsz, hogy melegebb lesz?a ház oldala sincs fent ennyire melege lenne???
Termodinamikánál maradva: a hűtőd a kártya jelenlegi paraméterei mellett erre képes, mert a gyári órajelek kiszolgálására van méretezve.
A ház oldala: ha rosszul szellőző a ház (kialakítása miatt, vagy mert rosszul van kábelezve), akkor az oldallap levételével jobb lesz a kártyának. Ha jól szellőző a ház, akkor hátrányos lesz az oldallap levétele.mondjuk automata venti szabályzáson van az meg ugye fokozatosan emeli hozzá lehet jobb lenne manuálisan fellőni a ventiket ebben a jo időben!
Általában jobban jár az ember, ha maga lő be venti profilt, sokszor alulra méretezi a fordulatszámokat a gyártó, hogy csendesebbnek tűnjön a hűtés. Afterburner javasolt a profil állításara.
-
CirrMee
addikt
válasz
rantotthusi #56220 üzenetére
Asus 270 nálunk 1100 -as GPU órajellel 70°C körül.
-
Baryka007
addikt
válasz
rantotthusi #56220 üzenetére
Az enyém 64 fölé nem megy jó pár óra GTA V alatt.... Hwak 7870 ről lenne szó... GPU: 1200 - Mem: 1375 ös OC val.
-
vlevi
nagyúr
válasz
rantotthusi #56215 üzenetére
Nem kell fejlesztői. 10586 buildre tettem fel, azon megy. Winver mit mond, milyen verziod van?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
rantotthusi #55475 üzenetére
-
V.Dave
senior tag
válasz
rantotthusi #55477 üzenetére
igen, jól be van állítva.
-
blu79
addikt
válasz
rantotthusi #55475 üzenetére
Szia, a Graphics score-t kell nézni, és azt a 8-at a végén nem nevezném javulásnak, tehát a karid nem megy jobban az előző eredményedhez képest
-
törölt tag
válasz
rantotthusi #55469 üzenetére
CPU NB szorzót szokták emelni X11 / 2200MHz-re vagy X12 / 2400MHz-re, ilyenkor az NB Voltage feszültségen is emelhetsz nagyon kicsit. Teljesitményszintben megindul majd felfelé, mert már a Phenom II X4-et is igy noszogattam meg. A HT Bus Speed maradjon inkább Auto-n.
-
ElGatto
aktív tag
válasz
rantotthusi #55466 üzenetére
Hi, én tegnap feltettem és swtor játékkal teszteltem...
A Jedi fénykard nem látszott, a quest jelölés nem jelent meg a mokusok feje felett és a killekért kapott jutalmakat sem mutatta...
Ment is vissza az elöző driver. -
bozont
veterán
válasz
rantotthusi #55462 üzenetére
Jónak tűnik, bár inkább a graphics score az érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest