- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
rantotthusi #56225 üzenetére
A környezet hőmérséklete sacc/kb. 15 fokot ment feljebb az utóbbi két hónapban, vagyis a VGA ventillátorai ennyivel melegebb levegőt fújnak a hűtőbordára, ezért az kevésbé tudja csökkenteni a GPU hőmérsékletét.
-
anderledani
őstag
válasz
rantotthusi #56227 üzenetére
De GPU 90 fokig nyugodtan mehet, akkor minek süketülj meg feleslegesen?
-
válasz
rantotthusi #56225 üzenetére
msi simán felmegy magasabbra is. full terhelésen 72 fok körül kezd felpörögni a venti.
-
CirrMee
addikt
válasz
rantotthusi #56223 üzenetére
léghűtésre gondoltam!
Mondjuk én is...
1145 ön elmegy 78 ig is de miért?
Mondjuk pl azért, mert nem gyári órajelekkel üzemelteted.
Valamit valamiért: a feszültség/órajelek emelése többlet fogyasztással, ezen keresztül pedig többlet fűtéssel jár. Ha télen a szobádban felcsavarod a fűtőtesten a szabályzót, akkor is csodálkozni fogsz, hogy melegebb lesz?a ház oldala sincs fent ennyire melege lenne???
Termodinamikánál maradva: a hűtőd a kártya jelenlegi paraméterei mellett erre képes, mert a gyári órajelek kiszolgálására van méretezve.
A ház oldala: ha rosszul szellőző a ház (kialakítása miatt, vagy mert rosszul van kábelezve), akkor az oldallap levételével jobb lesz a kártyának. Ha jól szellőző a ház, akkor hátrányos lesz az oldallap levétele.mondjuk automata venti szabályzáson van az meg ugye fokozatosan emeli hozzá lehet jobb lenne manuálisan fellőni a ventiket ebben a jo időben!
Általában jobban jár az ember, ha maga lő be venti profilt, sokszor alulra méretezi a fordulatszámokat a gyártó, hogy csendesebbnek tűnjön a hűtés. Afterburner javasolt a profil állításara.
-
CirrMee
addikt
válasz
rantotthusi #56220 üzenetére
Asus 270 nálunk 1100 -as GPU órajellel 70°C körül.
-
Baryka007
addikt
válasz
rantotthusi #56220 üzenetére
Az enyém 64 fölé nem megy jó pár óra GTA V alatt.... Hwak 7870 ről lenne szó... GPU: 1200 - Mem: 1375 ös OC val.
-
vlevi
nagyúr
válasz
rantotthusi #56215 üzenetére
Nem kell fejlesztői. 10586 buildre tettem fel, azon megy. Winver mit mond, milyen verziod van?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
rantotthusi #55475 üzenetére
-
V.Dave
senior tag
válasz
rantotthusi #55477 üzenetére
igen, jól be van állítva.
-
blu79
addikt
válasz
rantotthusi #55475 üzenetére
Szia, a Graphics score-t kell nézni, és azt a 8-at a végén nem nevezném javulásnak, tehát a karid nem megy jobban az előző eredményedhez képest
-
törölt tag
válasz
rantotthusi #55469 üzenetére
CPU NB szorzót szokták emelni X11 / 2200MHz-re vagy X12 / 2400MHz-re, ilyenkor az NB Voltage feszültségen is emelhetsz nagyon kicsit. Teljesitményszintben megindul majd felfelé, mert már a Phenom II X4-et is igy noszogattam meg. A HT Bus Speed maradjon inkább Auto-n.
-
ElGatto
aktív tag
válasz
rantotthusi #55466 üzenetére
Hi, én tegnap feltettem és swtor játékkal teszteltem...
A Jedi fénykard nem látszott, a quest jelölés nem jelent meg a mokusok feje felett és a killekért kapott jutalmakat sem mutatta...
Ment is vissza az elöző driver. -
bozont
veterán
válasz
rantotthusi #55462 üzenetére
Jónak tűnik, bár inkább a graphics score az érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Scum
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest