Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
Hát mi a technikus srácokkal melóhelyen ilyen VGA-kat nem javítottunk soha. Biztos ki lehet cserélni de ezeket a kártyákat gondolom nem emberi kéz gyártja. Én nem vállalnám be. De ha nincs veszteni valód érdemes átforrasztani. De majd egy komolyabb szaki meg mondja. Mi más fajta PCB-el dolgozunk.
-
maxxxboy
tag
Szerintem vidd vissza, és cseréltesd ki. Az nem egészséges dolog, ha bármi is elfüstöl egy vgan, annak valami hiba lehet az oka. Lehet ma csak 1-2 tranzisztor, aztán holnap meg majd más... Szóval gariztasd. És ezt még magyaráznod sem nagyon kell, mert valószínűleg érezni rajta a kormolódás "illatát". üdv.
-
toza
senior tag
ok... ujra inditottam gepet katalista instal utan.. es most rohattul mukodik..?!!? mamrint xp ben vagyok..
ebben a pillanatban..is..
jatekot meg nem teszteltem.. hwmonitor szerint 29 fokos.. szoval mi gaz lehet az egett
M3004D 201 08G csipp miatt? kicsit deformalodott teteje szegenynek.. de semmi kulonos..szoval?!
-
toza
senior tag
okes. erdekes update..
korabban hibasnak hitt,
a VTX3D AMD Radeon HD 7850 X-Edition kartya vmiert megmozdult. es kicsit elfustolt rajta a egy M3004D 201 08G csip ize. kikapcsoltam gyorsan. aztan vissza kesobb,es megmint kis fust.. es 3.-ra meg most bekapcsol fust nelkul. de nem tolti vindozt.. szoval esetleg ha cserelem az elegett cuccot akkor talan meg menni is fog rendesen esetleg?! tippeket koszi. -
gyuszaa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged