Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
szpal17
üzenetére
Szia, itt a legújabb

Bici mindegyik kártyán a ventivezérlés a hőmérséklettől függ, nálam a ventik úgy vannak elhelyezve hogy előről meg alulról fujja be a levegőt és felül meg hátúl szívja ki
-
bozont
veterán
válasz
szpal17
üzenetére
Nem, ez nem a zero core bug, ahogy írtam is, ez más. Ilyenről én még sehol nem olvastam ( a linkelt fórumokban is a zc bugról van szó csak). Biztos hogy ez itt nincs neked beállítva:
?
Mert a fix 10 perces intervallum arra utal hogy valami "rendeltetésszerűen" lekapcsolja a monitort, arról nem is beszélve hogy ezt csak akkor ha nyugalomban van a gép. Lehet egy rendszer visszaállítás is elég, ha még sincs bekapcsolva a linkelt opciók valamelyike.
-
CirrMee
addikt
-
-
bozont
veterán
válasz
szpal17
üzenetére
Pedig nagyon úgy tűnik, hogy be van állítva az energiagazdálkodási funkcióknál a monitor kikapcsolása 'x' idő után. És az hogy minden esetben, pontosan 10 perc után történik szintén erre utal.
A black screen az picit más, nem arról van szó hogy magától kikapcsolja a monitort, hanem hogy hibernálásból vagy a rendszer által kikapcsolt monitornál nem jön vissza a kép.
Szóval elvileg miden rendben működik. Vagy valami más tuning program kavar be esetleg, ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De már elmúlt bár nekem fehér négyzetek voltak.