- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ok, van valaki aki vállalkozik, hogy kiderítsük mennyire van így? Olyan valaki kéne akinek vagy 4GHz-en járó Phenom, vagy még inkább Intel processzora van. Annak idején hasonló hitvita folyt a 6850 topicban a 2 vs 4 mag kérdésében és ilyen modon tettünk pontot a kérdés végére.
akela91: Mi volt a legmagasabb alapfesz amivel itt a topicban találkoztatok? Az én 7850-em esetében korrigálok, mert bár a AB 1,21-ez írt ki tegnap előtt, a Tweak tegnap 1,138-at. Valaki írta itt korábban hogy hiába adunk szoftveresen feszt azt a kártya nem "kapja" meg, szerintem de, mert a Tweak gyári profiljai is tartalmaznak különböző feszültségbeállításokat, tehát szerintem működnie kell, de majd tuning alatt is kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest