- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
Akkor ez a probléma ehhez a magas órajeles fx-hez legalább egy 8 fázisos lap kell. Azt megpróbálhatod, hogy most leveszed, mondjuk 4 ghz-re, hátha akkor nem csinálja annyira. Én 4+1-esbe 6 magostól nagyobbat nem raknék semmiképp. (Tapasztalatból mondom mert volt ilyenbe 6 magos, azt még húzni is tudtam, beleraktam egy fx8120-at az meg már alapon is csinálta, egy giga 4+1-es lapba.) 6+2-essel is meg lehet hajtani mondjuk egy 8320-ast, de ehhez ami neked van én legalább 8 fázisos digi vrm-est vagy nagyobbat vennék. Az extreme 4 már szerintem vinné, de nézz utána fx topicba, ki milyen lappal hajtja a prociját. Nekem FX8120 @ 4,4-en ment Giga 990FXA-ud3-ba, az sem rossz lap, de ha teheted asus-t vegyél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest