Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
sepsi0
üzenetére
Szeretek a saját tapasztalatomra hagyatkozni, nem olyan tesztekre, amelyekkel valaki direkt meg akar győzni, ennyi az egész.
(Ebből mondjuk a csúcsok a valóságot enyhén és érzékelhető céllal kerülő VGA-tesztek.
) Az említett VGA alá szinte bármelyik megoldás jó, de éppen elég alaplapos tapasztalatom van ahhoz, hogy a legolcsóbbakat a legmárkásabbakból se javasoljam senkinek, illetve persze nem feledkezem meg a hosszabb távú használhatóságról, de ez megint preferencia kérdése. Én szeretem az évekig kitartó cuccokat, mert ezek ált. a kezdeti magasabb ár ellenére olcsóbbak a folyamatos cserélgetésnél, és kevesebb a lehetséges hibafaktor is. Ezek az én szempontjaim. 
tka: Karit karira vásárolgatsz, ez szép.
Vettél volna egy drágábbat.
Viccet félretéve: írd felül a gyári profilt minőségi beállításokkal, és máris szaladni fog a BF4. Hogy ezt ?x írtam már, de senki nem keres... Mihelyst nem "optimalizál" a driver, rendben fut a program. DX-ben és Mantle-ben is ez volt a megoldás (előtte még random kidobás is előfordult a nagy laggolás közepette), ami persze ezúttal sem jelent 100%-ot.
AB tökéletes megoldás, viszont a driver saját órajel és feszvezérlését ki kell irtani, és kézzel profilt váltani. Így nem hülyíti meg és teszi tönkre a VGA-t a szükségtelen órajel és feszváltásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH! Darts
- ASUS notebook topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Path of Exile 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Ebből mondjuk a csúcsok a valóságot enyhén és érzékelhető céllal kerülő VGA-tesztek.
) Az említett VGA alá szinte bármelyik megoldás jó, de éppen elég alaplapos tapasztalatom van ahhoz, hogy a legolcsóbbakat a legmárkásabbakból se javasoljam senkinek, illetve persze nem feledkezem meg a hosszabb távú használhatóságról, de ez megint preferencia kérdése. Én szeretem az évekig kitartó cuccokat, mert ezek ált. a kezdeti magasabb ár ellenére olcsóbbak a folyamatos cserélgetésnél, és kevesebb a lehetséges hibafaktor is. Ezek az én szempontjaim.
Vettél volna egy drágábbat.
Viccet félretéve: írd felül a gyári profilt minőségi beállításokkal, és máris szaladni fog a BF4. Hogy ezt ?x írtam már, de senki nem keres... Mihelyst nem "optimalizál" a driver, rendben fut a program. DX-ben és Mantle-ben is ez volt a megoldás (előtte még random kidobás is előfordult a nagy laggolás közepette), ami persze ezúttal sem jelent 100%-ot.